Zonguldak Merkez

AGD DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

AGD DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Yaşanan gerginliklerin ilçede huzursuzluk ve üzüntüye sebep olduğunu belirten Bostancı, tarafları sağduyulu davranmaya davet ettiklerini söyledi.

Sorunun çözümü için Alaplı Kaymakamlığı, Alaplı Belediye Başkanlığı, Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü, siyasi partileri ve tüm sivil toplum örgütlerini ortak hareket etmeye çağırdıklarını belirten Bostancı,” Son günlerde Alaplı’mızda iki minibüs firması arasında yaşanmakta olan gerginlik ilçemiz adına üzüntü verici bir durumdur. Sık sık yaşanan tartışma ve kavgalar vatandaşlar tarafından korkuyla izlenmekte olup, Alaplı’mızın birlik ve beraberlik ruhuna da zarar vermektedir. Vatandaşlarımızı yolculuk sırasında kavgalara ve tartışmaların içine çekmeye kimsenin hakkı yoktur. Burada önemli olan Alaplı halkının rahat ve huzurlu bir şekilde Alaplı- Ereğli arasında ulaşımlarını sağlamaktır.

Alaplı’da yaşanılan bu sıkıntının önüne geçilebilmesi için Alaplı Gazeteciler Derneği olarak iki minibüs firması arasında yaşanan olumsuz gelişmelerin önüne geçebilmek ve sorunu ortadan kaldırmak için başta Alaplı Kaymakamlığı, Alaplı Belediye Başkanlığı, Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü, siyasi partileri ve tüm sivil toplum örgütlerini ortak hareket etmeye davet ediyoruz. Minibüs firması yetkilileri ve şoförlerimizin Alaplı halkına en iyi hizmeti vermek istediklerinden en küçük bir kuşkumuz yoktur. Bu anlamda her iki minibüs firması çalışanlarını sağduyulu davranmaya davet ediyor, sorunun en kısa zamanda çözülmesini temenni ediyoruz” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!