Alaplı

VALİ TUTULMAZ, ALAPLI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ TUTULMAZ, ALAPLI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

 Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Alaplı ilçesini ziyaret etti. Vali Tutulmaz ilk olarak,  Alaplı Balıkçı Barınağına geçerek balıkçıların sorunlarını dinledi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, beraberinde Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Ahmet Çolak, Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, siyasi parti ve sivil toplum örgütü başkanları ile birlikte Alaplı Balıkçı Barınağı'nda incelemelerde bulundu. Kapalı olan Balıkçı Barınağı ağzı ile ilgi Kaymakam Vedat Yılmaz’dan bilgi alan Vali Tutulmaz, balıkçıların sorunlarını dinledi.

Geçici Barınma Yerlerinde İnceleme

Tutulmaz, fındık toplama sezonu öncesinde bölgeye gelen tarım işçilerinin çocuklarıyla da görüştü Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz beraberindeki AK Parti’nin Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve diğer yetkililer ile birlikte Alaplı ilçesinin Mollabey’ine giderek bölgeye gelen mevsimlik tarım işçileri için İl Özel idaresince yapılan ve tamamlanmak üzere olan geçici barınma tesisi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Tutulmaz ihtiyaçlarla ilgili ayrıntılı bilgiler de aldı.

Vali Tutulmaz daha sonra Aşağıdağ Köyü ve Gümeli Beldesine geçerek incelemelerini sürdürdü. Aşağıdağ Köyü futbol sahası ve eski orman işletme arazisini inceleyen Tutulmaz, atıl olan eski banın yeniden tefriş edilmesi için 20 bin liralık ödenek verileceğini söyledi. Gümeli Beldesine geçen Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyet, yayla yolunu ve göletteki çalışmaları inceledi.

Alaplı ilçesine geri dönen Vali Tutulmaz sırasıyla Gençlik Merkezi, Devlet Hastanesi ve Ahmet Zeki Atalay İlkokulu inşaatında incelemelerde bulundu. Ziyarete AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan ve ilçe teşkilatı, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda bürokrat ve vatandaşlar  katıldı. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!