Karadeniz Ereğli

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ'NDE YELİZ ÖZAKIN ARMAĞAN DÖNEMİ

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ'NDE YELİZ ÖZAKIN ARMAĞAN DÖNEMİ

 ADD Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yeliz Özakın Armağan oldu.

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Genel Merkezi’nde 16. Genel Kurul heyecanı yaşandı. Genel Kurulda ADD Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Arslan’da,  Dr.Hüsnü Bozkurt’un listesinden Genel Yönetim Kurulu olarak yerini aldı.

ADD Karadeniz Ereğli Şube Başkanı da Yeliz Özakın Armağan görev alırken, ikinci Başkan Turgay Erdoğan, Sekreter Hasan Turgut ve Sayman Faide Aydın üyeler Sezai Özcan ve Nigar Türkoğlu olarak seçildi.

 ADD Karadeniz Ereğli Şube Başkanlığından konuya ilişkin yapılan duyuruda şu görüşlere yer verildi; “Genel Merkez olarak 16. Olagan kongresini gerçekleştiren ADD’de  Genel Yönetim Kurulu olarak görev alan Yusuf Arslan bu akşam itibari ile halen sürdürdüğü  Kdz.Ereğli Şube Başkanlığı görevinden teamül gereği istifa etmiştir.

Kendisinin yerine yapılan yeni görev dağılımında Başkan Yeliz Özakın Armağan, ikinci Başkan Turgay Erdoğan, Sekreter Hasan Turgut ve Sayman Faide Aydın üyeler Sezai Özcan ve Nigar Türkoğlu olarak seçilmişlerdir.

Ayrıca yedek üye olarak Hüseyin Altay'ın Yusuf Arslan'dan boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine davet edilmesine karar verilmiştir.” denildi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!