Zonguldak Merkez

GMİS, MTA VE TÜRK METAL’İ ZİYARET ETTİ

GMİS, MTA VE TÜRK METAL’İ ZİYARET ETTİ

 Genel maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun, Ankara’da bazı ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamalara göre, GMİS Genel başkanı Yeşil ve yönetimi ile Maden Teknik Arama (MTA) şube yöneticileri, MTA Genel Müdürü Vedat Yanık’ı ziyaret etti.

Sendikanın çalışmaları, MTA’nın işçi açıkları ve işyeri sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Yeşil, yanık’a Madenci Bastonu hediye etti. GMİS Heyeti, MTA Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Aydındağ ile Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine atanan Abdülkadir Yılmaz, Haşim Ağrılı ve Veli Altındağ’ı da ziyaret ederek görevlerinde başarı dilediğinde bulundular.

ODABAŞ’A ZİYARET

Diğer yandan yeşil ve yönetimi ile birlikte bir başka ziyareti ise Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş’a gerçekleştirdi.

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Ertan Kaya, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’in yer aldığı ziyarette, son dönem toplu iş sözleşmeleri ve sendikal mücadele hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Odabaş; GMİS, maden ve MTA işçilerinin toplu iş sözleşmesi döneminde Türk Metal Sendikası’na verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.



Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!