Alaplı

YENER "İNTERNETTEN OTOBÜS BİLETİ ALMAK AVANTAJ DEĞİLDİR"

YENER

 İki buçuk yıl sonra ramazan bayramı öncesinde Alaplı Otobüs Terminalindeki firmaların yolcu yoğunluğundan dolayı yüzü gülmeye başladı.

Alaplı Otobüs Terminali'ndeki firmalar, Ramazan bayramı sebebiyle ek seferlerle talebe cevap vermeye çalışıyor. İki buçuk yıldır pandemi sebebiyle bayram ziyaretleri askıya alan vatandaşlar, pandeminin bitmesiyle otobüs terminallerine akın etti.

Otobüs firmalarının yetkilileri bayramdaki yoğunluktan memnun olduklarını vatandaşın ve özellikle üniversite öğrencilerinin bayram tatili sebebiyle memleketlerine gidiş ve dönüş biletlerini önceden ayırttığını bilet ayırtmayanlar için ek seferler düzenleyerek ihtiyacı karşıladıklarını belirttiler. Dönüş biletlerini önceden ayırtılması gerektiğini söyleyen işletmeciler, İstanbul trafiğinin yoğunluğu nedeniyle rötarlar yaşandığını da belirttiler. Alaplı Terminali Kamil Koç Otobüs acente işletmecisi Yılmaz Yener, internet üzerinden bilet almanın avantaj olmadığını, terminallerden bilet alırken firma yetkililerinin otobüs biletlerine indirim yapabildiklerini belirtti.

Yener açıklamasında; “Vatandaşlarımız avantajlı diyerek internet üzerinden otobüs bileti alıyor. Aldığı otobüs biletleri maalesef avantajlı olmuyor. Oysa otobüs acentelerine geldiklerinde daha ucuz ve indirimli bilet almalı mümkündür. Otobüs acenteleri müşterilerine çok uygun fiyatlarla bilet satma yetkisindedir. O yüzden vatandaşlarımızın internetten bilet almalarından ziyade ya 0530 123 9337- 0372 378 5507 nolu telefon ile yada terminallere gelip bizzat acenteden bilet almaları menfaatlerinedir” dedi.

Kamil Koç otobüs firmasının yeni hat ve seferler atçını ifade eden yener; “otobüs firmamız her noktaya seferler düzenlemektedir. Firmamız Konya, Tekirdağ, Bodrum ve Eskişehir’e yeni hat seferleri başlatmıştır. Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimizdir.  Bu vesile ile tüm Alaplı ve bölge insanımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutlar, sağlıklı günler dileriz” dedi. 



Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!