Zonguldak Merkez

ALPER ALAPLI PROTOKOLÜNE İFTAR VERDİ

ALPER ALAPLI PROTOKOLÜNE İFTAR VERDİ

Alaplı’yı dünyaya yaptığı fındık ihracatları ile tanıtan Burhan Alper, ramazan ayının son günlerinde, Alaplı belediyesi Çay Bahçesinde protokol ve iş adamları ile basın mensuplarına iftar yemeği ikram etti. Alper, yemeğe katılan misafirleri kapıda karşılayarak tek tek hoş geldiniz dedi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İftar yemeğine, Zonguldak Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Alaplı Belediye başkan Vekili Erol Tunçkaya, Emniyet Müdürü İsmail Baş, Ak Parti ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, CHP İlçe Başkanı Nuri Tekin, DP İlçe Başkanı M. Mehmet Yaman, SP İlçe Başkanı Yaşar Arıkan, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, ATSO Meclis Başkanı Şenol Usaç, Esnaf Odası başkanı Şerafettin Kocaman,  Alaplı Müftüsü  Hüseyin Baş, İl Genel Meclisi Üyeleri Ali Çoşkun, Ayhan Akman, Temel Uslu, AGİAD Başkanı Hüseyin Öztürk ile Belediye Meclisi Üyeleri, daire müdürleri ve amirleri,  siyasetçiler, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

İftar yemeğinin sonunda bir konuşma yapan Alper Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Alper, yemeğe katılan konuklara teşekkür etti.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam

1 Yorum

  • YA ARKADAŞ İFTAR FAKİRE VERİLİR ZENGİN ZATEN KANRNIINI DOYURUYO BEN MÜSLÜMALAR VERSENİZE FAİRLERE YESİNLER BAKIYORUM BUTUNZENGİLER HER AKŞAM Bİ YERDELER SANIYORUM ONLAR FAKİRLERDENDE FAKİRLER