Genel

ENERJİSA DAĞITIM ŞİRKETLERİNDEN MÜŞTERİLERİNE AVANTAJ SAĞLAYACAK HİZMET

ENERJİSA DAĞITIM ŞİRKETLERİNDEN MÜŞTERİLERİNE AVANTAJ SAĞLAYACAK HİZMET

 Sektöre öncü teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ hizmet verdiği bölgelerde müşterilerine işlem kolaylığı sağlayacak Kullanıcı Hizmet Merkezleri’ni devreye aldı.  

Müşterilerine kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarına devam eden Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, teknoloji ve çözüm odaklı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. 2023 yılı itibariyle 124 ilçede Kullanıcı Hizmet Merkezlerini devreye alan şirket, müşterilerine elektrik dağıtım süreçleriyle ilgili işlem yapmak için farklı ilçelere gitmeden, kolay bir şekilde işlemlerini gerçekleştirmelerini ve taleplerine daha hızlı dönüş almalarını sağlıyor.

İşlemler Artık Tek Bir Merkezde Buluşuyor

Türkiye’de 21 milyonu aşkın kullanıcı ile her 4 elektrik tüketicisinden 1’ine dağıtım hizmeti sağlayan Enerjisa Dağıtım Şirketleri yeni hizmeti olan Kullanıcı Hizmet Merkezleri ile bağlantı başvurusu, arıza bildirimi, kaçak elektrik enerjisi kullanım ihbarları, şikâyetler ve dağıtım faaliyeti konularına ilişkin yapılan başvurularını alınması ve müşteri bilgilendirilmesi işlemleri yapılabiliyor.  Böylelikle, kullanıcılar dağıtımla ilgili konularda bilgi almak veya başvuruda bulunmak isterse Kullanıcı Hizmet Merkezleri(KHM) aracılığıyla işlemlerini verimli bir şekilde gerçekleştirebilecekler. Ek olarak, il merkezleri ile nüfusu 50 binin üzerinde olan ilçelerde proje onayı ve geçici kabul işlemleri de yapabilecekler.

Kullanıcı Kolaylığı İle Ön Planda

Elektrik Dağıtım Sistemi Yönetmeliği kapsamında kurulan Kullanıcı Hizmet Merkezleri, kurulum lokasyonları itibariyle kullanıcılara yakın ve hayatlarını kolaylaştıracak şekilde planlandı. Kullanıcı Hizmet Merkezleri’nin, Büyükşehir Belediyelerinin merkez ilçelerinde kullanıcıya olan mesafesi azami 20 km’yi aşmayacak şekilde ve diğer illerde 5 bin nüfustan fazla olan ilçelerde kurulumu tamamlandı.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Hakkında

Yatırım, teknoloji ve müşteri memnuniyeti gibi alanlarda elektrik dağıtım sektörüne öncülük eden Enerjisa Dağıtım Şirketleri, Başkent EDAŞ ile Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak’ta, Ayedaş ile İstanbul Anadolu Yakası’nda, Toroslar EDAŞ ile Adana, Gaziantep, Kilis, Mersin, Osmaniye ve Hatay’da faaliyetlerini sürdürüyor.



Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!