Karadeniz Ereğli

DİKMEN, İL BAŞKANI DURAL’I ZİYARET ETTİ

DİKMEN, İL BAŞKANI DURAL’I ZİYARET ETTİ

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural’ı ziyaret etti.

İl Örgütü’nde bir araya gelen ikilinin buluşması yaklaşık kırk dakika sürdü. Ziyarette eşi Tunay Dinçer Dikmen Muhittin Dikmen’e eşlik ederken İl Örgütü’nün bazı yöneticileri de hazır bulundu.

Partisinin İl Başkanı Dural’a, belediye başkan aday adaylığını açıkladığı günden bu yana gerçekleştirdiği çalışmalar ve ziyaret programları ile ilgili bilgiler veren Muhittin Dikmen özetle şunları söyledi:

“İlçemize daha iyi hizmetlerin gelebilmesi, Karadeniz Ereğli’nin bugünden daha huzurlu ve modern bir kent haline gelebilmesi adına, 2024 Yerel Seçimleri için aday adaylığımı açıkladım. Aradan geçen süre boyunca da partimin Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü’nü, Belediye Başkanımızı ve saygıdeğer Genel Başkanımızı da ziyaret ettim. Partimizin her kademesinin benim için ayrı bir önemi var. Bu yola çıkarken örgütlerimin ve partimin destekleri ile yola çıkmak arzusunu taşıdım. Bununla birlikte Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı olarak, örgütlerimden de genel merkezimden en büyük beklentim, aday adayları arasında ayrım gözetilmemesi. Her birimize eşit mesafede durulmasını istemenin hakkımız olduğuna inanıyorum. Neticede de genel merkez ile birlikte Karadeniz Ereğli halkı ve partililerimiz kimin aday olmasını istiyorsa o aday etrafında bütünleşmek gerekiyor.”

Muhittin Dikmen sözlerinin sonunda, son il genel kurulunda delegelerin teveccühünü kazanarak göreve seçilen İl Başkanı Devrim Dural ve ekibine başarılar diledi.

Dikmen ve eşi Tunay Dinçer Dikmen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti paylaşan CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural da, 2024 Yerel Seçimleri’nin ülkemiz, Zonguldak ve ilçeleri için taşıdığı öneme vurgu yaptı. Seçimlere en doğru adaylarla hazırlanmak istediklerini kaydeden Dural şunları söyledi:

“Aday adaylığınız partimiz, Karadeniz Ereğlimiz ve sizin için hayırlar getirsin. Geçmiş dönemde il yöneticiliği görevim boyunca da sizinle tanışma ve beraber çalışma şansımız olmuştu. Örgütlerimizin sevdiği ve değer verdiği isimlerden biri olmanız dolayısıyla da Belediye Başkan Aday Adaylığınız bizim için önemli ve mutluluk verici. Elbette ilerleyen günlerde aday adaylarımızın sayısı artacak ve CHP tüm örgütleriyle seçimlere en iyi şekilde hazırlanacaktır. Dile getirdiğiniz temenniniz hepimiz için önemlidir. Kuşku yoktur ki aday adaylarımız arasında herhangi bir ayrım yapmadan, hepsine eşit mesafede durarak ve her birini kucaklayarak bu süreci atlatacağız. Yolunuzun açık olmasını diliyor ve başarılı olmanızı temenni ediyorum.”



Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!