Zonguldak Merkez

ZONSİAD BAŞKANI TISKAOĞLU’DAN FUARA DAVET

ZONSİAD BAŞKANI TISKAOĞLU’DAN FUARA DAVET

 ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu “Birlikten Ticaret Doğar” sloganıyla düzenlenen Zonguldak 2. Genel Ticaret Fuarı’na tüm bölge halkını davet etti.

Zonguldak Valiliği, Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) iş birliği ile hayata geçecek  gelen Zonguldak 2. Genel Ticaret Fuarı, , 3-4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde, 10:00 ila 18:00 saatleri arasında Zonguldak Dedeman Otel'in de düzenlenecek.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve geleneksel hale gelen Zonguldak 2. Genel Ticaret Fuarı, Zonguldak’ın genel ticareti ile ekonomisine büyük katkı sağlanacağı ifade edildi.

Geçtiğimiz sene ilki düzenlenen ve büyük ilgi gören fuarın bu yıl da aynı ilgiyi görmesi beklenirken Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu şu açıklamayı yaptı;

“Değerli üyelerimiz, iş insanlarımız ve hemşerilerimiz,

”Birlikten Ticaret Doğar” ilkesi kapsamında Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) & Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) & Zonguldak Valiliği iş birliği ile düzenlenecek olan, Zonguldak’ın genel ticareti ile ekonomisine büyük katkı sağlayacak, ticari ilişkilerin temellerinin atılması ile geliştirilmesine olanak sunacak “Zonguldak 2. Genel Ticaret Fuarı“na sizleri davet ediyoruz.”



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!