Zonguldak Merkez

ÇİMENOĞLUNUN BAYRAMI MESAJI

ÇİMENOĞLUNUN BAYRAMI MESAJI

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu Ramazan Bayramı sebebiyle bir kutlama açıklaması yayınladı. Açıklaması söyle;

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM,

Manevi duygularımızı en yoğun olarak yaşadığımız bir mübarek Ramazan ayını daha idrak etmenin mutluluğunu ve manevi hazzını hep birlikte yaşıyoruz. Perşembe gününden itibaren de, mübarek Ramazan ayının manevi tacı olan Ramazan Bayramı’nı idrak edeceğiz.

Değerli Hemşerilerim;

Birlik ve beraberliği, dostluk ve kardeşliği, ihtiyaç sahiplerine el uzatmayı, huzur ve barışı, yardımlaşma ve dayanışmayı simgeleyen mübarek Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı’nın bu eşsiz faziletlerine olan ihtiyacımız, her geçen gün daha da artmaktadır.   Yaşam şartlarının gittikçe zorlaştığı günümüzde, Mübarek Ramazan ayı ve akabinde ki Ramazan Bayramı’nda doruk noktasına ulaşan bu güzellikleri, yılın tüm aylarında da yaşantımıza yansıtmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır.

Değerli Hemşerilerim;

Manevi hazzını hep beraber yaşadığımız, hep beraber paylaştığımız bayramlarımızın en önemli özelliklerinden birisi de; büyüklerimizin, yaşlılarımızın, komşularımızın hatırlanması; onların yalnız bırakılmamasıdır. Bu bayramda da; gerek huzurevlerinde kalan, gerekse aile büyüklerimiz olan yaşlılarımızı ziyaret ederek; bayram sevincimizi, bayram mutluluğumuzu onlarla paylaşmayı ihmal etmeyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Belediye personelimizin, değerli hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan ayındaki ibadetlerinin kabul olmasını temenni ederek, mübarek Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar; Bayramın dostluk ve kardeşliğimizin, barış ve huzurumuzun, yardımlaşma ve dayanışmamızın, birlik ve beraberliğimizin, sağlık ve esenliğimizin artmasına vesile olmasını dilerim.

 

Dr. Nevzat ÇİMENOĞLU

Alaplı Belediye Başkanı



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!