Zonguldak Merkez

YUNUSLU KÖYÜNDE ERKEK CESEDİ BULUNDU

YUNUSLU KÖYÜNDE ERKEK CESEDİ BULUNDU

Olay Ereğli’ ye bağlı Yunuslu Köyü Avcılar mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köy halkı tarafından dere yatağında ceset bulundu. Köylüler, zaman geçirmeden olayı Jandarma ekiplerine haber verdi. Söz konusu adrese gelen Jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri, cesedin bulunduğu alanı emniyet şeridi içerisine aldı. Cesedin üzerinde kimlik bulunamazken, cesedin yabani hayvanlar tarafından da parçalandığı tespit edildi.

Son günlerde kayıp ilanı veren ailelere ulaşan Jandarma ekipleri, gelen aile yakınlarına ölen kişinin eşyalarını gösterdi. Eşyaları kontrol eden aile yakınlarından bir tanesi, kontrol ettiği gömlek parçasının Zonguldak’ın Muslu Beldesinde oturan ve yaklaşık 2 aydır kayıp olan babası Ahmet Ak’a ait olabileceğini söyledi. Ancak cesedin tanınmayacak halde olması sebebi ile savcı tarafından DNA testinin yapılması üzerine Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine karar verildi.

Yapılan incelemenin sonrasında cenaze aracına alınan ceset, Ereğli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı araştırma başlatırken, ölen kişinin kimlik tespiti ile birlikte ölüm nedeninin de ortaya çıkacağı öğrenildi.




Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!