Zonguldak Merkez

AKÇAKOCA BELEDİYESİNDEN KASIMLI İLKÖĞRETİME ÇEVRE DESTEĞİ

AKÇAKOCA BELEDİYESİNDEN KASIMLI İLKÖĞRETİME ÇEVRE DESTEĞİ

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde çevrenin, yeşilin korunmasında ve çevre duyarlılığının geliştirilmesi konusunda projeler içerisinde yer alan, özel çalışmalar yürüten Kasımlı İlköğretim Okulu’ na Akçakoca Belediyesi’nden çevre desteği geldi.

Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz,  Okul olarak çevrenin, yeşilin korunmasında ve çevre duyarlılığının geliştirilmesi konusunda projeler içerisinde yer aldıkları ve özel çalışmalar yürüttüklerini belirterek Akçakoca Belediyesinden bu konuda kendilerine destek verildiğin söyledi.

Okul olarak talep ettikleri oturma bankları ve okul bahçesine yerleştirilecek olan çöp kovalarının Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak tarafından okula hediye edildiğini belirten Yılmaz,”  Çevre konusundaki örnek çalışmalarını, beyaz bayrakla, mavi gök yeşil yaprak projesi bayrağıyla, en çevreci ilköğretim okulu il derecesi ile taçlandıran Kasımlı İlköğretim Okul’umuza Akçakoca Belediyesi tarafından yapılan bu çevre desteği öğrenciler, veliler ve eğitim kadrosu tarafından takdirle karşılanmıştır.

Kasımlı İlköğretim Okulu, bundan sonraki süreçte de çevre ile ilgili olan her türlü faaliyetler içersinde yer alacak,  Atıkların geri dönüşüme kazandırılması, çevrenin, doğanın ve yeşilin korunması, çevrede yaşayan her bireyin çevre koruma duyarlılığının artırılması için çalışmalar yürütecektir.  Bu çalışmalar yapılırken yerel belediyelerden gelecek destekler bu tür çalışmaların devam edebilmesi açısından önemli olacaktır. Bu vesile ile Akçakoca Belediyesi’ ne teşekkür ediyorum” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!