Zonguldak Merkez

ALAPLI DAN ERBİLE 80 İŞÇİ UĞURLANDI

ALAPLI DAN ERBİLE 80 İŞÇİ UĞURLANDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Kuzey Irak’ın Erbil kentinde çalışmak üzer gidecek olan 80 işçi için tören düzenlendi. 

İş Adamı Celil Uzun tarafından Erbil’de 650 bahçeli tek katlı ev inşa etmek için Kuzey Irak’ın Erbil kentine gidecek 80 işçi için Alaplı Merkez Camii önünde bir tören düzenlendi.

Törene Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, önceki Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı, Ak Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Erol Şahin, İş Adamı Ak Parti eski il Başkanı Celil Uzun, işçiler ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu,” Alaplı ilçemizden Kuzey Irak’a işçi gitmesi ekonomimize önemli katkılar sağlayacaktır. Bu vesile ile işçilerimizi uğurluyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin,” İş Adamlarımızın önünü açmak için çalışmalar yapıyoruz. İş adamlarımızın ülke dışında istihdama yönelik yaptıkları adımlar bizleri sevindiriyor” dedi.

Ak Parti eski il Başkanı İş Adamı Celil Uzun’da yaptığı konuşmada ““Kuzey Irak’ta TOKİ’nin muadili olan kuruluş için Kuzey Irak’ın Erbil kentinde 650 bahçeli tek katlı ev inşa edeceğiz. Söz konusu kuruluşla yaptığımız sözleşme neticesinde Alaplı, Ereğli ve Zonguldak’tan 80 işçimizi Erbil’e uğurlamak için burada toplandık.  İşçilerimiz bir yıl boyunca orada kalacak. Barınma ve yemek sorunları olmayacak. Buradan işçi arkadaşlarımızın yakınlarına sesleniyorum. İşçilerimiz bizlere emanet onları inşallah sağ salim kazasız bir şekilde sizlere kavuşturacağız” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!