ALAPLI ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNDEN HAİN SALDIRILARA BAYRAKLI TEPKİ
Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından son günlerde artan terör olaylarına tepki olarak otobüslere Türk bayraklar asıldı
Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından son günlerde artan terör olaylarına tepki olarak otobüslere Türk bayraklar asıldı
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde binlerce kişinin katılımıyla teröre tepki gösterildi.
Alaplı her zaman hem kendi davasına hem de ülke davasına sahip çıkmıştır. şimdi kenetlenme zamanı...
Zonguldak ili Kilimli İlçesi Gelik Beldesi’nde özel ocakta bir işçi hayatını kaybetti.
Iğdır'dan Nahcivan'a açılan Dilucu Sınır Kapısı'nda görev yapan polisleri götüren servis minibüsüne PKK'lı teröristler bombalı saldırıda bulundu. 13 polis şehit oldu. Hain saldırıda şehit olan Polis Memuru Yusuf Yelkenci Zonguldak İli Kozlu Nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) resmi web sitesinden basın duyurusu yayınlayarak İpek Koza’ya herhangi bir ödeme yapılmadığını açıkladı.
Düzce’nin Yığılca İlçesi Ankara bürokrasisinin ilgi odağı oldu. İlçedeki yatırımları yerinde incelemek için İller Bankası Ankara Bölge Müdürü Erdinç Kapusuz ve Proje Müdürü Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'i ziyaret etti.
Kdz. Ereğlili Sercan Sezer, PKK teröristler tarafından Şırnak’ta uğradığı hain saldırıda sırtından vurularak yaralandı.
Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Alaplı Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Alaplı esnafının ve halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.
AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı ve Zonguldak halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Uysal yaptığı yazılı açıklamada, “Türk tarihinin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin Hürriyet ve bağımsızlığı için nihai hamleye karar verdiği tarihin adıdır” dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.