BÖCEK İLACI BİNLERCE ARIYI TELEF ETTİ
Zonguldak ın Alaplı ilçesinde arı kovanlarının içine böcek ilacı sıkılması sonucu binlerce arının telef olduğu iddia edildi.
Zonguldak ın Alaplı ilçesinde arı kovanlarının içine böcek ilacı sıkılması sonucu binlerce arının telef olduğu iddia edildi.
Türkiye basketbol federasyonunun organize ettiği küçük kızlar Anadolu şampiyonasında Ereğli Belediyespor Anadolu şampiyonu oldu. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcuları Ereğli halkı adına kutladı.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal;ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajı:
Zonguldak ın Alaplı ilçesinde 2,5 yaşında dedesi tarafından resme olan yeteneği keşif edilen 7 yaşındaki ilkokul ikinci sınıf öğrencisi İrem Yılmaz, şimdiye kadar yaptığı 15 tabloyu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla dedesinin açtığı resim sergisinde sergileyecek
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, başkan yardımcılıkları görevine Esra Alpago, İsmail Başel ve İbrahim Cöbek’i atadı.
Bu yıl düzenlenen etkinliklere çalışanlarının çocuklarını da dahil eden ERDEMİR, "Benim Renklerimle ERDEMİR" konulu bir resim yarışması da düzenledi. Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan ve 30 Nisan'a kadar başvurusu sürecek yarışmada çalışan çocukları kendi bakış açılarıyla ERDEMİR'i anlatacak.
Zonguldak ın Alaplı ilçesinde makine imalatı üzerine faaliyet gösteren iş adamı Muammer Semerci, kendi tesislerinde dünyada 3 'üncü büyük teknolojiye sahip boru profil makinesi üretti.
Zonguldak ın Alaplı ilçesinde fındık mevsimi öncesinde zararlı otlar için toprağa serpilen tarım ilaçları yüz binlerce bal arısının telef olmasına neden oldu
Kdz. Ereğli Kışla Sanayi Sitesin ZAFER ROT- BALANS işletmesi müşterilerine garantili hizmet vermeye devam ediyor.
Zonguldak ın Alaplı ilçesi İmam Hatip Lisesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi.
Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Topallı Köyünde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Çevre Koruma ve Yardımlaşma Derneğinin yeni yönetimi görev dağılımını yaptı.
Alaplı Çiçekli Köyü gençliği “sudan sebeplerle köyümüze futbol sahası yapılmıyor” diyerek yetkilileri göreve çağırdıklarını söylediler.
Çatalağzı Termik Elektrik Santrali’nin (ÇATES) özelleştirilmek istenmesine karşı Tes-İş Sendikası Zonguldak Şubesi ile Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Çatalağzı’nda bir yürüyüş düzenleyecek.
Zonguldak ın Alaplı ilçesinde bir genç, Kdz.Ereğli Osmanlı Çileğini yeniden canlandırmak için topraksız tarım yöntemiyle Ar-Ge serasında Osmanlı Çileği yetiştirdi.