900 NÜFUSLU KÖYDE 15 GÜNDÜR TELEFON-İNTERNET KESİK!
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 900 nüfuslu Aydınyayla Köyünde hatlardan kaynaklandığı öne sürülen sorun nedeniyle 15 günden bu yana telefon ve internet kesik olduğu belirtildi.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 900 nüfuslu Aydınyayla Köyünde hatlardan kaynaklandığı öne sürülen sorun nedeniyle 15 günden bu yana telefon ve internet kesik olduğu belirtildi.
Kdz. Ereğli Belediyesi yurt dışında yaşayan gurbetçiler için “Gurbetçiler Gecesi” düzenliyor. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, geceye tüm gurbetçileri davet etti.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesine fındık toplamak amacıyla gelen binlerce mevsimlik işçi çadırlarını kurmaya başladı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde ıslah çalışmaları devam eden Mollabey deresine çöp atılmasını önleme amacıyla Köy Muhtarı tarafından kameralı çözüm bulundu. Çöp atanlar kamera ile tespit edilip cezai işlem uygulanacak.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Erdemyuva mevkisinde bulunan üst geçiti kullanmak yerine altından duble yolun karşısına geçen çocuklar kazalara adeta davetiye çıkartıyor.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde boğulma olaylarının önüne geçilmesi için denizde tehlikeli bölgeleri göstermek amacıyla şamandıra ve duba gibi benzeri işaretlerle önlem alınması isteniyor.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir genç boğularak yaşamını yitirdi.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde dünden beri ilçe merkezinde duran bebek arabası paniğe neden oldu. Bebek arabasının bulunduğu alanda polis geniş güvenlik önlemi alırken, alan şerit çekilerek araç ve yaya trafiğine kapatıldı.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde dünden beri ilçe merkezinde duran bebek arabası paniğe neden oldu. Bebek arabasının bulunduğu alanda polis geniş güvenlik önlemi alırken, alan şerit çekilerek araç ve yaya trafiğine kapatıldı.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla düzenlediği yemekte ilçedeki yerel basın mensupları ile bir araya geldi.
Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, bazı kurumlar tarafından açıklanan 2015 yılı fındık rekoltesinde bir birini tutmayan çelişkili rakamların çiftçiyi rahatsız ettiğini savundu.
Basından sansürün kaldırılışının 107. yıldönümü nedeniyle mesajlar yayınlandı. Zonguldak Valisi Ali Kaban, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,Gümeli Belediye Başkanı Ahmet saydam, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ERDEMİR ve Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş yayınladıkları mesajlarla yayın kuruluşların tebrik ettiler.
Zonguldak ili jandarma asayiş olayları
Düzce ili Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, merkez ile dört mahalleyi kapsayan 36 kilometrelik alt yapı inşaatının ilk kazmasını dualar eşliğinde vurulduğunu söyledi.
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde ikamet eden İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuar Bölümü Ses Eğitimi son sınıf öğrencisi Andaç Özçetin, en büyük hedefinin ünlü bir pop sanatçısı olmak ve Kdz. Ereğli’de festivale gelerek şarkı söylemek olduğunu söyledi