Karadeniz Ereğli

JENERATÖRLER 120 ÜLKEYE İHRAÇ EDİLİYOR

JENERATÖRLER 120 ÜLKEYE İHRAÇ EDİLİYOR

 Kdz. Ereğli’de üretilen ve 7 kıta, 120 ülkeye ihraç edilen Güçbir jeneratör markalı jeneratörler ülke ve bölge ekonomisine ciddi katkılar yapmayı sürdürüyor. Fabrikayı, yurt dışından gelen misafirler sık sık incelemeye geliyor.

Üretim Kapasitesini Artırdı

Güçbir Jeneratör ve www.gucbirjenerator.com Sahibi Osman Karakaya, farklı ülkelerden ciddi talepler aldıklarını belirterek, “Bugün Ereğli’deki fabrikamızı Vietnam’dan ve Bangladeş’ten marka ve ürün onayları için ziyarete geldiler. Verdikleri siparişleri kalite kontrol ve test için geldiler. Kaliteli ve istedikleri ürün olduğu içim bizlere teşekkür ettiler ve yeni siparişler verdiler.

Bayilerimizin kapısını çalan firmalar ve müşteriler sebebiyle Kdz. Ereğli’de bulunan fabrikamızda ürettiğimiz jeneratör üretimi yoğun bir şekilde devam ediyor. Üretim kapasitemizi her geçen gün attırıyoruz. Jeneratörü yalnızca elektrik kesintilerinin olduğu durumlarda değil sürekli kullanım durumundan da söz edebiliriz.

Evlerde ve iş yerlerinde elektrik kesintileri sırasında, inşaat ve yapı işlerinde, deprem, doğal afetler gibi acil durumlarda, tarım alanında, sulamalarda, kamplarda, karavanlarda, eğlence ve etkinliklerde, denizcilikte, elektriğin olmadığı çöllerde, kutuplarda yani hayatın olduğu her yerde jeneratöre her zaman ihtiyaç var.

İstanbul'daki Genel Müdürlük Binamızda, İstanbul Avrupa Yakası satış ve servis ofisimizde, Ankara, İzmir, Samsun, Trabzon, Diyarbakır, Mardin, Erzurum bölge müdürlüklerimizde her türlü talebi karşılamaya çalışıyoruz.

Son zamanlarda özellikle Avrupa’da bu kış beklenen enerji krizi sebebiyle, Rusya-Ukrayna savaşı ve doğal afetler insanları jeneratör firmalarına yönelterek satışları yüzde 100 artırdı. Artan talepten dolayı personel sayımızı 2 katına çıkartarak ve daha çok çalışarak talebi karşılamaya çalışıyoruz.

Jeneratör Üretiminde En Son Teknolojileri Kullanıyoruz

Jeneratör üretimi sırasında yapay zeka teknolojileri ve uygulamalarını hedefliyoruz. Bu bağlamda teknoloji yatırımlarımız devam ediyor. Yapay Zeka teknolojisi ve uygulamaları ile Güçbir Jeneratör markalı jeneratörlerin tasarım ve mühendislik alanında süreçleri optimize etmek, üretim hattında bulunan robotlarımızın ve otomasyon sistemimizin sayısını ihtiyaca göre artırmak, veri analizlerini daha doğru yapmak, enerji verimliliğimizi artırmak, ürün ve çalışan güvenliği artırmayı hedefliyoruz.

 

Çalışanlarımıza Yatırım Yapıyoruz

Fabrikamızda Elektrik Elektronik Mühendisleri,  Tasarım Mühendisleri, Endüstri Mühendisleri, Kimya Mühendisleri, Makine Mühendisleri istihdam ediyoruz.

Üretimimizin elektrik komponentleri üretim bölümünden Elektrik- Elektronik Mühendisi, Boyahane bölümünden Kimya Mühendisi, Üretim bantlarımızın çalıştırılmasından Endüstri Mühendisi, Metal Bölümümüzden Makine Mühendisi sorunluları var. Jeneratörlerimizin kabinleri, şaseleri tasarım mühendislerimiz tarafından yapılıyor.

İşletmemizde çalışan personellerimiz için eğitim programları düzenliyoruz. Biraz önce saydığımız bir çok mühendis okullarından yeni mezun olduktan sonra ilk iş olarak Güçbir fabrikasında çalışmaya başlayıp, jeneratör konusunda çok değerli insanlar oldular.

Staj personellerimizden, fabrikamızda çalışan mühendislerimize kadar tüm çalışanlarımıza çok değer veriyor, çalışanlarımıza elimizden geldiğinde yatırım yapıyoruz. Bölgemizde bu tip firmaların sayısının artması dileğiyle .” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!