GİTTİĞİ CENAZEDEN ÖLÜSÜ GELDİ
Alaplı eski belediye Başkan vekili Yavuz Kuyumculuk sahibi Mustafa Yavuz’un amcasının oğlu Feridun Yavuz, gittiği cenazede kalp krizi geçirerek vefat etti.
Alaplı eski belediye Başkan vekili Yavuz Kuyumculuk sahibi Mustafa Yavuz’un amcasının oğlu Feridun Yavuz, gittiği cenazede kalp krizi geçirerek vefat etti.
Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçe Belediyesi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumunda AK Parti'li Belediyesi meclis üyeleri ile CHP’li Belediye Başkanı Halil Posbıyık arasında kavga çıktı.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili İş adamı Tarık Yazıcı’ya doğum günü sürprizi yapıldı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı
Zonguldak Alaplı Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Kanser Haftası nedeniyle meme ve sigarayla ilgili kanserlerle ilgili eğitim verilmeye başlandı.
Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, çarşı içerisinde yapılan üst kapama çalışmaları hakkında bilgi verdi. Anıl, ilk etapta demo olarak yapılan çalışmanın ileride talep edilmesi durumunda devam ettirileceğini söyledi.
Karadeniz Ereğli Belediyesi, cenaze ve sağlık hizmetleri başta olmak üzere, gerçekleştirilecek sosyal çalışmalarda kullanmak üzere bir 40 metrekare genişliğinde bir çadır aldı.
Zonguldak Süper Amatör Ligin son karşılaşmasında Alaplı Belediyespor, İstasyon Gemicilersporu 4-0 yenerek ligi üçüncü sırada tamamladı. Karşılaşman 4 golü de ilk yarıda geldi.
Karadeniz Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin muhtelif yerlerinde başlatılan yağmur suyu kanal çalışmaları yapılmaktadır.
Kdz.Ereğli ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Zonguldak’ın Alaplı İlçesine bağlı Okçular Köyü Yazlık Mahallesi sakinlerinden Kenan Abakay 112 Acil ambulans servisinin sağlık skandalı yaşattığını söyledi.
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Aktif Spor Kulübü güreş takımının 13-14 Yaş Okullar arası Serbest Güreş grup müsabakalarında takım halinde bölge ikincisi olan güreşçileri ödüllendirdi.
Kdz.Ereğli ilçesinde, aralarında öğrencilerin de bulunduğu halk otobüsü ile TIR’ın kafa kafaya çarpışması sonucu bir kişi yaşamını yitirirken 20 kişi de yaralandı.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren bir tekstil firmasında çalışan işçiler 3 aydır ücretleri ve yol paralarını alamadıklarını öne sürerek iş bırakma eylemi gerçekleştirdi.