Zonguldak Merkez

MÜFTÜ BAŞDAN CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ZİYARETLERİ

MÜFTÜ BAŞDAN CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ZİYARETLERİ


Zonguldak ın Alaplı ilçesi Müftüsü Hüseyin Baş, Camiler ve Din görevlileri haftası dolayısıyla protokol ziyaretlerine başladı. 

Alaplı ilçe Müftüsü Hüseyin Baş Camiler ve Din görevlileri Haftası nedeniyle Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ilçe Emniyet müdürü İsmail Baş,Mal Müdürü, Adnan Çetin,İlçe tarım müdürü Rafet Yılmaz,  Tapu sicil müdürü İsmail Bayraktar, Milli eğitim müdürü Hüseyin Taşıran,Devlet hastanesi Başhekimi Fuat Gündoğdu, Alaplı OSB müdürü Ali Eren,Özel idare müdürü Şaban Emiroğlu,Nüfus Müdürü Halil İpek, Kaymakamlık Yazı işleri müdürü Dursun Uzar'ı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Uludağ’ makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili bilgiler veren Alaplı ilçe Müftüsü Hüseyin Baş, İlçe Müftülüğü olarak Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla ilçedeki protokol ziyaretlerine başladıklarını ve yapılacak olan etkinliklere davet ettiklerini söyledi.

Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Baş,”  ilçemizde 01-07 Ekim 2010 tarihleri arası Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İlçe Müftülüğümüz tarafından hafta ile ilgili bir dizi etkinlikler düzenlenecektir. 6 Ekim 2010 Çarşamba akşamı Alaplı Kültür Merkezinde saat 19.15 Dr. Halil Taşpınar tarafından konferans verilecek. 07 Ekim 2010 Perşembe Akşamı Vefat eden Din Görevlileri için Merkez Camii'nde Mevlit Programı yapılacaktır. Hafta nedeniyle huzurevi, hastane ziyareti yapılacaktır. İsrafı önleme kampanyası çerçevesinde kullanılmayan ilaçlar ve giyilebilecek durumdaki elbiselerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması sağlanacak. Resmi kurum ve kuruluşlar ziyaret edilecektir. 13 Ekim Çarşamba günü Din Görevlilerimiz tarafından kan bağışı yapılacaktır. Hafta nedeniyle belirli aralıklarla hizmetlerde koordinasyonu sağlamak amacıyla köy muhtarları, ihtiyar heyeti ve din görevlilerinin katılımıyla toplantılar gerçekleştirilecektir. Bunun yanı sıra ilçe Müftülüğümüzce 27 Eylül ve 14 Ekim 2010 tarihleri arasında halı saha futbol turnuvası düzenlenmiştir.  Bu vesile ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın halkımızın birliğine ve beraberliğine katkı sağlamasını temenni eder saygılar sunarım” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!