Zonguldak Merkez

ÇİMENOĞLUNDAN ULUDÜZ VE ATEŞE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

ÇİMENOĞLUNDAN ULUDÜZ VE ATEŞE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ


Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, geçtiğimiz hafta sonu uğradıkları saldırıda yaralanan, Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürü Necat Uludüz ve Zabıta Komiseri Tekin Ateş’i, tedavi gördükleri Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek, “Geçmiş olsun” dileğinde bulundu.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu; beraberinde Alaplı Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Muharrem Şireci ve Zabıta Amiri Ziya Karacan ile birlikte, uğradıkları silahlı saldırıda yaralanan, Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürü Necat Uludüz ve Zabıta Komiseri Tekin Ateş’i, tedavi gördükleri Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

Saldırıdan büyük bir üzüntü duyduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bizim belediye zabıtası olarak; polis gibi, asker gibi bir caydırıcılığımız yok; silahımız yok. Kimi insanlar, akıllarına bir şey geldiğinde önce belediyeye geliyorlar; önce zabıtaya saldırıyorlar. Başka bir yere gittiklerinde herkes mum gibi oluyor. Bize gelince herkes aslan kesiliyor. Vatandaşlarla  ilk etapta karşı karşıya gelen zabıta. Kuralları uygulayacak olan da zabıta. Maalesef, belediyeciliğin kaderinde bu var. Bir kanun çıkacaktı ama henüz o da çıkmadı. Alaplı Belediye Başkanı, Alaplı Belediyesi ve Alaplı adına, sizlere tekrar ‘Geçmiş olsun’ diyor, ‘Acil şifalar’ diliyorum. Biz Alaplı Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. ” dedi.

Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürü Necat Uludüz de, kendisini ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve beraberindeki Alaplı Belediyesi görevlilerine, yaşadıkları üzücü olay ile ilgili olarak bilgi vererek, “Maalesef böyle bir olay yaşadık. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!