Zonguldak Merkez

KAYMAKAM ÇAYDAN YAZICIOĞLUNA İADEİ ZİYARET

KAYMAKAM ÇAYDAN YAZICIOĞLUNA İADEİ ZİYARET


Karadeniz Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu'na; iade-i ziyarette bulundu. 

Yazıcıoğlu'nu, belediye binası arkasındaki kuyumcu dükkânında ziyaret eden Kaymakam Çay, ilçeye atanmasının ardından kendisini ziyaret eden kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri ve işadamlarına; iade-i ziyarette bulunmaya başladığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden işadamı İrfan Yazıcıoğlu; bölge halkına hizmet verdikleri kuyumculuk, gümüşçülük ve otomotiv sektörleri üzerine Kaymakam İbrahim Çay'a bilgi verdi.

Yazıcıoğlu, Kaymakam Çay'ın Ereğli'de önemli çalışmalara imza atacağına inandıklarını belirterek;  "Sayın Kaymakamımız büyük bir nezaket örneği göstererek, bizlere iade-i ziyarette bulunmuştur. Kendisi, Ereğli için önemli bir değerdir. Kaymakamımızın, beldeleri ve köyleriyle birlikte ilçe halkının desteğiyle, önemli çalışmalarda bulunacağına inanıyoruz. Kendisine Ereğli'deki görevinde başarılar dilerken, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu olarak bizim de üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışacağımızı bilmesini istiyoruz" dedi.

Karşılıklı görüş alışverişi ile sona eren ziyarette, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan ve Mustafa Yazıcıoğlu da hazır bulundu.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!