Zonguldak Merkez

ALAPLI AKTİF GENÇLİK GÜREŞLERDE Z0NGULDAK BİRİNCİSİ

ALAPLI AKTİF GENÇLİK GÜREŞLERDE Z0NGULDAK BİRİNCİSİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Aktif Gençlik Spor Kulübü Zonguldak’ta düzenlenen Cumhuriyet Kupası Güreş turnuvasında takım halinde birinciliği elde etti. Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda güreş antrenörü Hüseyin Uğuz,  Zonguldak’ta Cumhuriyet Kupası Güreş turnuvasına 31 güreşçi ile katıldıklarını ve takım halinde birinciliği elde ettiklerini söyledi.

Cumhuriyet Kupası Güreş turnuvasına Zonguldak, Çaycuma, Perşembe, Ereğli ve Alaplı’dan toplam 90 güreşçinin katıldığını belirten Uğuz”  Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü olarak ilçemizde çeşitli kategorilerde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Zonguldak’ta düzenlenen ve 90 güreşçinin katıldığı Cumhuriyet Kupası güreş turnuvasında takım halinde birinciliği elde ettik. Güreşçilerimizin turnuvadaki gösterdikleri azim ve inanç doğrultusunda elde ettikleri birincilik bizleri memnun etmiştir. Kendileri ile gurur duyuyoruz” dedi.  
Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz, kulübün çalışmalarına desteğinden dolayı Alaplı Belediye Başkanı ve Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'na da teşekkür ettiğini belirterek, "Belediye Başkanımız ve Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanımız, ilçemizden, birçok branşta, başarılı genç sporcular yetiştirmek ve ilçemizde mümkün olduğunca çok gencimize spor yapma imkanı vermek amacıyla kurduğumuz Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü'ne, önceki dönemlerden çok daha fazla destek veriyor. Zaten, yakın bir zamanda, Kulübümüzün, Alaplı Belediye Spor Kulübü himayesi altına girmesini planlıyoruz. Belediye Başkanımızın yanı sıra, Kulüp çalışmalarımıza, bugüne kadar desteklerini hiç esirgemeyen,   Güreş Ağası Aydın Semerci, Alaplı Güreş Komitesi Üyeleri Şeref Coşkun ve Mustafa Atmış'a, güreş severlere ve destek veren herkese ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!