Zonguldak Merkez

ALAPLI ADD GÖREV DAĞILIMI YAPTI

ALAPLI ADD GÖREV DAĞILIMI YAPTI




Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Şubesi gerçekleştirilen 8. olağan genel kurulun ardından görev dağılımı yaptı.

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Alaplı şubesi 10 Ekim 210 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurulun ardından görev dağılımı yaptı.

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Alaplı şube Başkanı Saliha Sanlı, gerçekleştirilen genel kurulun ardından görev dağılımı yaptıklarını söyledi.

Kongrenin demokratik bir ortamda gerçekleştirildiğini belirten Sanlı, “Atatürkçü Düşünce Derneği Alaplı şubesi olarak 8. olağan genel kurulunu gerçekleştirdik. Kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum. Genel kurulda oluşturulan yeni yönetim kurulu olarak görev dağılımını yaptık. Geçen dönem bizlerle olan ve yeni yönetimde işleri nedeniyle görev almayan Nermin Karakaya, Yaşare Kayık ve Alpay Gün’e dernek olarak yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Dernek olarak geçen yıllarda olduğu gibi kültürel etkinlikler, söyleşi, panel ve konferanslara devam edeceklerini belirten Sanlı,”  Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla halkla kucaklaşacak kültür ve sanat çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Derneğimize maddi ve manevi desteğini esirgemeyen üyelerimize ve yardım sever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Dernek çalışmaları büyük bir özveri ister. Bizler ADD yönetim kurulu olarak bu özveriyi gösterdik. Arkadaşlarımızla bir bütün olarak bir çalışma dönemini bitirdik. Bundan sonrada aynı özveri ile başarılı çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi

Atatürkçü Düşünce Derneği Alaplı şubesinin genel kurulun ardından oluşan yönetim kurulunda görev dağılımı ise şu şekilde oluştu.

Dernek Başkanı, Saliha Sanlı, Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Yazman Fatih Cerrah, Sayman Yıldız Erdoğan, Genel Merkez Üyeleri, Nermin Karakaya, Asude Erhan, Danışma Kurulu üyeleri, Yıldız Tezel ve Ülker Gümüş



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!