Alaplı

VALİ ERDAL ATA ALAPLIDA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ ERDAL ATA ALAPLIDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Kaymakam Aydın Memük, Belediye Başkanı Yardımcısı İbrahim Şengün,  İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, İl genel Meclis Üyesi Ayhan Akman ve OSB Müdürü Alı Eren ve beraberindekiler tarafından karşılanan Vali Erdal Ata, Alaplı Kaymakamlığı'nı ziyaret etti.

 Ziyarette, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Erdal Ata, fikir alışverişinde bulunduktan sonra TOKİ İlköğretim Okulunu ziyaret ederek okulun ihtiyaçları konusunda Okul Müdürü Murat Uyar’dan bilgi aldı.

İlçede soyunma odaları yapımı devam eden Futbol sahasında da incelemelerde bulunmak isteyen Vali Ata, çim futbol sahasının yolunun bozuk olmasından dolayı futbol sahasını Anadolu Öğretmen Lisesinin bahçesinden seyretmekle yetindi. Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ercan Acar’dan okul hakkında bilgiler alan Vali Ata, daha sonra Alaplı Devlet Hastanesinde yapımı tamamlanan çevre düzenleme çalışmaları devam eden Diyaliz ünitesinde incelemelerde bulundu. Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fuat Gündoğdu ve Hastane Müdürü Mehmet Yılmaz’dan diyaliz ünitesi ile ilgili bilgiler alan Vali Erdal Ata ilçeden ayrıldı.

 

 

 

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!