Alaplı

YRD. DOÇ. DR HENDENE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

YRD. DOÇ. DR HENDENE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

 Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Alaplı ilçe Başkanı İsmail Altay ve yönetim kurulu üyesi Metin Mudanya Alaplı Meslek Yüksek Okuluna Müdür olarak atanan Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.


   Ziyarette konuşan MHP Alaplı ilçe Başkanı İsmail Altay, parti olarak Yüksek okul bünyesinde yapılması düşünülen Teknoloji Fakültesine gereken desteğin sağlanmasın da üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

  Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden de MHP Alaplı ilçe Başkanı İsmail Altay ve yönetim kurulu üyesi Metin Mudanya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Henden, “Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörümüz Alaplı'da Teknoloji Fakültesi'nin kurulması noktasında bize bunu dillendirdiler, kendilerine de gittiğimiz bu konuda çaba göstereceğini söylediler. Ama bunun içinde ön şart olarak binanın yapılması gerektiğini belirtiler. Binanın yapılması halinde Teknoloji Fakültesi'nin kurdurabileceğini kaydettiler. İnşallah bu konuda başarılı oluruz. Bir an önce binanın yapılması gerekiyor. Yüksekokul bünyesinde yerimizde mevcuttur. Alaplı'daki yöneticilerimiz ve siyasilerimizin de bu işe sıcak baktığını biliyorum. Bu konuda herkesimin desteğini bekliyoruz” dedi.


 Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, beraberinde Meclis Başkanı Şenol Usaç ve Başkan vekilleri Tarık Yazıcı, Recep Ocak ve genel sekreter Taner Arslan la birlikte  Alaplı Meslek Yüksek Okuluna Müdür olarak atanan Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

  Ziyarette konuşan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç,  Oda olarak proje yapma konusunda Alaplı Meslek Yüksek okulu ile işbirliği içinde olacaklarını söyledi.

Kılıç, “ Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası olarak Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Yrd. Doç.Dr. Rıfkı Henden’e hayırlı olsun diliyoruz. Kendileri ile Ticaret Odası, Üniversite, Sanayici ve esnaf beraber nasıl bir işbirliği yapabilir konularında fikir alışverişinde bulunduk. Proje yapma konusunda Oda ile Üniversite arasında işbirliği yapacağız” dedi.

  Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden de Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, beraberinde Meclis Başkanı Şenol Usaç ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

  Amaçlarının okul sanayi ve okul çevre ilişkilerini güçlendirmek olduğunu kaydeden Henden,” Yüksek okul olarak amacımız öğrencilerimizi en iyi şekilde nasıl yetiştiririz, çevreyle nasıl bütünleşiriz ve KOBİ’lerle karşılıklı nasıl iş yapabiliriz bunun çalışması içerisindeyiz. Eğer biz bunu başarabilirsek hem ilçemiz hem Ereğli dolayısıyla Ülkemiz kazanmış olacak aynı zamanda KOBİ’lere daha kaliteli ara eleman yetiştirmiş olacağız. Biz bu nedenle okul sanayici, çevre işbirliğini güçlendirmek istiyoruz. Biz bu konuda Ticaret Sanayi Odası ile her türlü işbirliğine hazırız” diye konuştu.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!