Alaplı

EĞİTİME HİZMET DESTEĞİ SÜRÜYOR

EĞİTİME HİZMET DESTEĞİ SÜRÜYOR

Daha önce bazı okullarda çevre düzenleme çalışmaları yapan Alaplı Belediyesi, Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu’nda da çevre düzeni ve alt kat camları ile istinat duvarlarına korkuluk yapım çalışmalarına başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İlçedeki eğitim ve öğretim kalitesinin yükselmesi için okullara elden gelen tüm desteğin verildiğini ve verilmeye devam edileceğini belirterek şöyle dedi:

“Biz göreve gelmeden önce bütün okullarımızı ziyaret ederek, sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelen desteği vereceğimizin sözünü vermiştik. Göreve geldikten sonra da bütün okullarımızı ziyaret ederek, sorunlarını dinledik ve yerinde inceledik. Şu anda da verdiğimiz sözleri, imkanlarımızın ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz. Şu anda da Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu’nda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önce bu okulumuzda, Okul ile işbirliği yaparak çevre düzenleme çalışmaları yapmıştık. Burada, okulun zemin katındaki pencereler güvenlikli değildi; içeriye hırsız girme ihtimali vardı. Okul müdürümüzle görüştük; kendilerini malzemelerini temin ettiler, biz de bu malzemelerden korkuluklarını yapıyoruz ve yerlerine monte ediyoruz. Okulun çevresindeki yüksek duvarlar da çocuklarımız açısından güvenli değil; biz bu duvarların da korkuluklarını yapacağız. Son olarak da, okulumuzun ikinci giriş kapısını yapacağız. Bu okulumuzun en önemli sorunlarından biri olan korkuluk ve koruma bandı çalışmalarını tamamladıktan sonra, diğer okullarımızın eksiklerini gidermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Alaplı Belediyesi olarak, elimizden geldiğince okullarımıza hizmet etmeye gayret ediyoruz.”



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!