Alaplı

AGD DEN EREĞLİ ÇIKARTMASI

AGD DEN EREĞLİ ÇIKARTMASI

Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Hasan Haşıl, Erdoğan Kutlu ve Metin Mudanya ile birlikte Ereğli’de kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

  İlk önce ERDEMİR Basın Şefi Keskin’i ziyaret eden Bostancı ve beraberindeki heyet, Keskin’e yeni görevinde başarılar diledi. Bostancı burada yaptığı konuşmada ERDEMİR’in bölgenin göz bebeği olduğunu belirterek, Türkiye’nin tek yassı mamul üreticisi olan ERDEMİR’in bölgenin gelişmesi ve kalkınması adına önemli çalışmalar ortaya koyduğunu kaydederek, “Biz ERDEMİR’de ortaya konulan çalışmaları yakinen takip ediyoruz ve başarıları ile mutlu oluyoruz. Bundan sonra da derneğimiz ERDEMİR ile olan bağını sizlerin sayesinde daha da kuvvetlendirecektir. Biz yeni yönetimimiz ile birlikte sizlerle görevinizde sonsuz başarılar diliyorum” dedi. Keskin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın mensupları ile sürekli bir arada çalışmayı arzuladıklarını söyledi. Keskin, Kurum olarak basına yaklaşımımız her zaman olumlu olmuştur. Bundan böylede daha fazla sizlerle mesai harcayacağız. Ziyaretiniz bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir” dedi.

 

 

Ardından Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık’ın makamına geçen Bostancı ve yönetim kurulu üyeleri burada bir süre karşılıklı görüş alış-verişinde bulundu. Posbıyık,  Ereğli’nin Milletvekili sıralamasındaki yerinin 2’den aşağı olmayacağını belirterek, 2. sıra için bizlere teklif gelmesi durumunda bunu kabul edeceğini söyledi. Posbıyık Gazeteciler Derneği yeni yönetimine de başarılar dileyerek, birlikte çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!