Alaplı

AK PARTİ KADIN VE GENÇLİK KOLLARINDAN ÇİMENOĞLUNA ZİYARET

AK PARTİ KADIN VE GENÇLİK KOLLARINDAN ÇİMENOĞLUNA ZİYARET

AK Parti Ereğli ve Alaplı kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri de Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret ederek, Ak Parti’ye katılımından duydukları memnuniyeti  dile getirdiler.

   AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Nilgün Leventgelir, Kdz. Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Danışmaz, Alaplı Kadın Kolları Başkanı Şule Gündoğdu, Alaplı Gençlik Kolları Başkanı Ümit Yavuz ile Ereğli ve Alaplı kadın ve gençlik kolları yöneticileri,  Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaretlerinde, Ak Parti’ye katılımından dolayı tebrik ederek, “hayırlı olması” temennisinde bulundular.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Ak Parti kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerine teşekkür ederek,  “Hepimizin amacı,  yöremize, bölgemize ve ülkemize hizmet edebilmek. Sizlerin de destekleriyle, elbirliği içerisinde, bundan sonra da halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

   AK  Parti Ereğli ve Alaplı kadın ve gençlik kolları başkanları da, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun partilerine katılımından onur ve mutluluk duyduklarını belirterek, “ Katılımınızın size, Alaplı’ya ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Alaplı’ya ve bölgemize daha çok hizmet edebilmeniz için,  bizler de sizlere elimizden gelen desteği vereceğiz” dediler.

Bölgenin sorunları ve çözümleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde de bulunulan ziyarette, Alaplı ile Ereğli’nin ekonomik ve sosyal olarak ortak bir kültürü paylaştığına dikkat çekildi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!