Alaplı

ALAPLI MAL MÜDÜRLÜĞÜNDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

ALAPLI MAL MÜDÜRLÜĞÜNDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Alaplı Mal Müdürü Adnan Çetin, vergi haftası nedeniyle kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ve 113 ünite kan toplandığını söyledi.

   Kan bağışına katkıda bulunan ilçe halkına teşekkür ettiklerini kaydeden Çetin,” Vergi Haftası nedeniyle 21 ve 27 Şubat 2011 tarihleri arasında Alaplı Mal Müdürlüğü olarak kan bağışı kampanyası düzenledik. Vergi haftası etkinliklerinde kan bağışı kampanyamızı geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz kan bağışı kampanyasında 112 ünite kan toplandı. Burada sosyal sorumluluk çerçevesinde Kızılay’a kan bağışı desteği sağlamak ve halkımıza kan verme alışkanlığını kazandırmayı amaçladık” dedi.

 

Alaplı Kızılay Derneği Şube Başkanı Hayri Yiğit’de “Bugün Kızılay şubesi olarak Mal Müdürlüğü işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenledik. Düzenlediğimiz kan bağışı kampanyalarımızda  ileriki günlerde kan bağışı sayısını artırmaya çalışacağız. Zonguldak Kan Merkezi yetkililerine ve Mal Müdürlüğümüze teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam

1 Yorum

  • bende başta olmak uzere kan bağışına destek veren başta vergı dairesı muduurmuz ve kızılay sube başkanımıza tum kan veren destekçılere sonzu teşekurler bundansonrakı tum kan bağış kampanyalarına katılamk dılreği ile..