Alaplı

POSBIYIK A SÜLEYMAN DEMİREL DESTEĞİ

POSBIYIK A SÜLEYMAN DEMİREL DESTEĞİ

Eski Cumhurbaşkanı Demirel, gerçekleşen telefon görüşmesinde, ülke siyasetine yarım asırdan fazla bir süre hizmet eden biri olarak, Karadeniz Ereğli’nin gülümseyen ve çağdaş yüzlerinden Posbıyıklar’dan birinin Ankara’da bulunmasını her zaman istediğini belirterek, CHP Genel Merkezi’nin de bu şansı Neriman Posbıyık’a vermesinden dolayı memnun olduğunu söyledi.

“ANKARA’DAN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİM.”

Neriman Posbıyık ile yaklaşık on beş dakika süren bir görüşme yapan Süleyman Demirel; “Sizin çalışmalarınızı zaten yıllardır takip ediyorduk. Şimdi de eşiniz gibi siyasi arenada da daha aktif görev almak niyetiyle adaysınız. Bu niyetinizi takdir-i şâyan ile karşıladığımı bilmenizi isterim. Böyle bir dönemde Karadeniz Ereğli’ye gelip sizi bizzat ziyaret ederek başarı dileklerimi iletmek isterdim; ancak sağlık sebepleri dolayısıyla buna imkan yok. Ancak bütün iyi dileklerimle yanınızda olduğumu ve Ankara’da gerekli her türlü desteği size vereceğimi bilmenizi isterim.”, dedi.

“KILIÇDAROĞLU BAŞARILI BİR LİDER.”

Duayen siyaset adamı, telefon ile arayıp başarı dilediği Neriman Posbıyık’a, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak’ta gerçekleştirdiği mitingi de televizyon kanallarından baştan sona izlediğini ve Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını iyi bulduğunu kaydederken; “Kılıçdaroğlu da siyasi yaşamında kısa sayılabilecek bir dönemde önemli yol kat etti. Ortaya koyduğu projeler de verdiği vaadler de yerinde. CHP’nin seçim beyannamesinin iyi bir şans olduğunu bilmenizi istiyorum. Bu projelerin halka en iyi şekilde anlatılması lazım, diye düşünüyorum…”

“ZONGULDAKLI SİZE VE TÜM ADAYLARA SAHİP ÇIKACAKTIR.”

“…Zonguldaklılar’ın size ve sizinle birlikte tüm adaylara sahip çıkacağına inanıyorum. Yolunuzu açık görüyorum. Ayrıca şahsınızın da duruşunuzun sağlam olduğunu görüyorum. Bu seçimde Zonguldak ve çevresinin tek bayan milletvekili adayı olmanız sorumluluğunuzu artırıyor; buna rağmen bu ağır yükü başarıyla taşıdığınızı görmek beni de ziyadesiyle mutlu ediyor.”, dedi.

 

 

“TARİFİ MÜMKÜN OLMAYAN EŞSİZ BİR GURUR YAŞIYORUM.”

 

Sözlerinin sonunda Posbıyık’a bir kez daha başarılar dileyen Süleyman Demirel, milletvekili olduğu takdirde kendisini mutlaka ziyaret edeceğini ve Ankara’da yalnız bırakmayacağını ifade etti. CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Neriman Posbıyık ise gerçekleşen telefon görüşmesinde, nezaket dolu bu teveccühünden dolayı Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e şükran duygularını ifade ederken; “Sizin gibi ülkemiz için çok değerli bir siyaset adamının teveccühü bana eşsiz ve tarifi mümkün olmayan bir gurur verdi. Size ne kadar teşekkür etsem, biliyorum ki eksik kalacak. Siz bugünün siyasetçilerine her zaman birer rehber oldunuz. Milyonlarca insana hayatınızın büyük bölümünde liderlik yaptınız. Böyle bir liderden de övgü dolu sözler duymak hayatımın en güzel anlarından birini oluşturdu. Yapacağım çalışmalarla ve mecliste Zonguldak’ı temsil eden varlığımla sizi ve halkımı mahcup etmeyeceğine inanmanızı isterim. Ankara’ya geldiğimde de sizi ziyaret edip elinizi öperek hayır dualarınızı alacağımı bilmenizi istirham ediyorum…”, dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam

1 Yorum

  • OH OH HAYDİ BAKALIM YILLARDIR BİZİ DEMOKRATIM DİYE KIRATIN PEŞİNDEN KOŞTURANLARA BAKIN MEHMET HABERALI CHP.DEN ADAY YAPTIR ALİ UZUNU MHP. OLMADI BAĞIMSIZ ADAY YAPTIR SONRA NERİMAN POSBIYIKA GAZ VER SENİ ANKARADA GÖRMEK İSTİYORUM VAY BE HABERALI 1 NCİ SIRADAN ÇIKAMAYACAĞINI SÜLEYMAN DEMİRELDE ANLADIKİ ÇIRPINMAYA BAŞLADI BEN 50 KÜSÜR YAŞINDAYIM BABAMDAN BERİ DEMOKRAT ADALET VE DYP.OLDUK ŞİMDİ MİĞDEM BULANIYOR BİZ BEN NEKADAR APDALMIŞIMKİ BU GİBİ SİYASETCİLERİN POSTERİNİ ASTIM ONLARI SAVUNDUM VAH VAHKİ VAH AMA ARTIK BU MİLLETİ BU SEÇMENİ ARTIK KİMSE KANDIRAMAYACAK 13 HAZİRANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE