Alaplı

CUMHURİYET GAZETESİNDEN KİTAP DESTEĞİ

CUMHURİYET GAZETESİNDEN KİTAP DESTEĞİ

Kampanyaya en anlamlı destek ise, Cumhuriyet Gazetesi ‘n den geldi. Cumhuriyet Gazetesi yazarları tarafından kaleme alınmış çeşitli kitapların son basımlarından oluşan kitaplar gazetenin Zonguldak bölge temsilcisi Ali Ayaroğlu tarafından Karadeniz Ereğli Belediyesi Cumhuriyet Halk Evi Kütüphanesi’ne teslim edildi. Belediye Başkan Vekili Cevat Aydın’ın da hazır bulunduğu teslim töreninde gazeteci Ali Ayaroğlu, “Karadeniz Ereğli Belediyesi son aylarda kültürel alanda büyük atılımlar gerçekleştiriyor. Özellikle, Cumhuriyet Halk Evi projesi gerçekten Türkiye’nin geneline örnek olacak nitelikte bir projedir. Bu projeye emeği geçenleri başta belediye başkanı Sayın Halil Posbıyık olmak üzere kutluyorum. Buradaki kütüphaneye Cumhuriyet Gazetesi olarak hediye ettiğimiz kitapların büyük bir zenginlik katacağını ümit ediyorum” dedi.  Gazeteci Ayaroğlu, Cumhuriyet Halk Evi kütüphanesi’ne katkılarının süreceğini de sözlerine ekledi.

“CUMHURİYET GAZETESİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Törende konuşan Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Vekili Cevat Aydın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün bir süre önce başlattığı “Kitap Toplama Kampanyası”na en anlamlı desteği veren Cumhuriyet Gazetesi yönetimine teşekkür ederek, “Cumhuriyet Halk Evi Kütüphanemize armağan edilen bu kitaplar kentimizde bir kitap alıp okuma olanağı bulunmayan gençlerimiz, insanlarımız ve bölge sakinlerimiz için armağanların en güzelidir. Birbirinden kıymetli bu kitaplar kütüphanemiz raflarında kalmayıp kitap sevdalılarına ışık saçacaktır” dedi.

Öte yandan, Belediye başkan vekili Cevat Aydın daha sonra Cumhuriyet Gazetesi’ne ve gazetenin Zonguldak bölge temsilcisine Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın  teşekkür belgesini sundu.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!