Alaplı

MİLLETVEKİLİ TÜRKMEN, ALAPLI ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ TÜRKMEN, ALAPLI ZİYARET ETTİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili ve Zonguldak Milletvekili Adayı Polat Türkmen Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve ilköğretim okullarını ziyaret etti.

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Yaman’ın da eşlik etiği ziyarette, seçim çalışmaları ve güncel siyasi gelişmelerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Milletvekili ve Milletvekili Adayı Polat Türkmen,  Alaplı ilçesindeki seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretinde bulunduğunu, Alaplı Belediyesi’ni de bu kapsamda ziyaret ettiğini ifade etti. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  teşekkür etti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili ve Zonguldak Milletvekili Adayı Polat Türkmen, Ahmet Zeki Atalay, Merkez İlköğretim okulu ile Çok Programlı Lisesini ziyaret ederek öğretmenlerle sohbet etti. Okulların sorunları hakkında bilgi sahibi olduğunu söyleyen Türkmen, 2011 yılı içinde Çok Programlı Lise inşaatının TOKİ tarafından başlanacağını söyledi.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!