Zonguldak Merkez

HURDAYA DÖNEN ARAÇLARDAN SAĞ ÇIKTILAR

HURDAYA DÖNEN ARAÇLARDAN SAĞ ÇIKTILAR

Zonguldak’ın Erecli İlçesi Kepez mevkiinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. İki aracın kullanılamaz hale geldiği kazada ise şans eseri yaralanan olmadı.Kazada bir araç reklam panolarına çarparak durabildi. İkinci araç ise duramayarak çimenlik alana uçtu.

Kaza Ereğli’nin en çok ölümlü kazanın yaşandığı Yeşiltepe Kepez karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kepez istikametinden Ereğli İstikametine giden 67 DT 403 plakalı araç sürücüsü Metehan Turan, önünde ki araca arkadan çarptı. Metehan Turan’ın çarptığı 67 TH 471 plakalı araş sürücüsü İbrahim Budak,direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atmaya başladı. Takla atan araç reklam panolarına çarparak durdu. Metehan Turan da aracın kontrolünü kaybederek ilk önce kaldırıma çarptı ve daha sonra da çimenlik alana uçtu. Kazanın meydana gelmesi ile çıkan gürültüye toplanan mahalle halkı kazada bir araç olduğunu zannetti. Ancak ikinci araçta çok geçmeden fark edildi. Reklam panolarına çarparak hurdaya dönen araçtan çıkartılan sürücü İbrahim Budak yere yatırıldı. Polis ve ambulansa haber veren mahalle halkı ekiplerin gelmesini bekledi. Metehan Turan ise araç içinde şoka girdi. İlk olarak itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği Metehan Turan araçtan çıkarıldıktan sonra özel hastaneye kaldırıldı.

Kazada ağır yaralanan İbrahim Budak’ a ise 112 ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa alınan Budak, Ereğli devlet hastanesine kaldırıldı. Budak, Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tetkiklerin ardından vücudunda ki kırıklar ve hayati tehlikesi nedeni ile Zonguldak’ a sevk edildi. Özel hastaneye kaldırılan Metehan Turan’ın ise sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaza yerinde hurdaya dönen her iki araç çekicilerle kamyon garajına kaldırıldı. Metehan Turan’ın kullandığı araçta bulunan ve ismi alınamayan diğer kişi de ifadesi alınmak üzere Bağlık Karakoluna getirildi.

Kaza ile ilgili olarak tahkikat sürdürülüyor.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!