Zonguldak Merkez

AKP den Basın Toplantısı

AKP den Basın Toplantısı

AK Parti Kurmayları Çaycuma’da kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Partyi Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen, İl Başkanı Hamdi Uçar, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, partililer ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda, konuşma yapan Milletvekili Türkmen, ana muhalefet partisini eleştirerek; “Yaptıkları sadece ‘istemezük’dür. Tüm icraatlara karşı gelerek yargıya taşıma gayretindeler. Adeta yarının kapısında yatmaktalar. Anayasa değişikliğinde de aynı tutumu sergilemekteler. 12 Eylül anayasası bizleri Avrupa ile dünya ile entegre etmeye engel teşkil etmekte. Demokratik anayasa hazırlama gayretindeyiz. Ama ana muhalefet partisi her icraatımızda olduğu gibi bu çalışmamızda da ‘istemezük’ tavrı sergilemekte. Diğer muhalefet partileri de ana muhalefet partisinin ağzına bakmakta.”dedi.

Milletvekili Erdoğan da yaptığı konuşmada, Anayasa taslağına değinerek; “Biz her kesimin, her siyasi partinin ayağına giderek bilgi alışverişinde bulunmaya gayret gösterdik. Bize yumruk sıkana elimizi uzattık. Demokratik, çağdaş bir Anayasa hazırlama gayreti içerisindeyiz.”dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, yaptığı konuşmada belediye olarak yapmış oldukları icraatları anlatarak bilgi verdi. Ak Parti İlçe Bakanı Ahmet Çolakoğlu da, Çaycuma Belediyesinin ilde en çalışkan belediye olduğunu ifade ederek gurur duyduklarını söyledi.

Kaynak:Cumademya



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!