Alaplı

KAYMAKAM MALĞAÇ YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ

KAYMAKAM MALĞAÇ YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Kaymakamı Yıldıray Malğaç, ilçede yapılması planlanan liman projesi ve devam eden yatırımların takipçisi olacaklarını söyledi.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Liman projesi, OSB ve bölünmüş yol çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Liman projesi ve diğer yatırımlarını takipçisi olacaklarını belirten Malğaç “İlçemizde devam eden yatırımlarımız var. Bunlardan en önemlisi i Liman projesi, bunun yanı sıra bölünmüş yol çalışmaları, OSB çalışmaları devam ediyor.  Bu projeler ile ilgili çalışmalarda belli bir aşamaya gelinmiş, bundan sonra yapılması gereken çalışmaları yakından takip edeceğiz. Mümkün olan en hızlı bir şekilde bu projelerin ilçemizin hizmetine sunulması adına bu çalışmaları takip edeceğiz.  Gerek eğitim,  gerekse soysal işlerde ve tarım alanında yapılması gerekenler konusunda ilgili kurum amirlerimizden bilgi alıp, siyasilerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, esnafımız ve halkımızla beraber ilçemize hizmet anlamında üzerimize düşen çalışmaları yapacağız” dedi.

İlçedeki köy ziyaretlerine de başlayacaklarını ifade eden Malğaç, “ İlçemize bağlı 49 köy ve bir beldemiz var. Bu köylerimizin sorunlarını yerinde görmek adına en kısa zamanda köylerimizi ziyaret edeceğiz.  Şu anda bir dizi ziyaretler var, kendi yerleşimimizi de tamamlayıp, kış ayı girmeden köylerimizi dolaşarak 2012 yılında yapılacak olan planlama programımızı tamamlayıp çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!