Zonguldak Merkez

İMAMA JET ATAMA!

İMAMA JET ATAMA!

Uzun yıllar cami imamlığı yapan ve 2006 yılında görev yaptığı Bahçelievler Camisi’nin müezziniyle kavga edip cemaati ikiye böldüğü iddiasıyla Çaycuma’nın Kahveoğlu Köyü Camisi’ne sürgün edilen imam Şevki Çetin...

 

 sadece üç aydır görev yaptığı Zonguldak Devlet Hastanesi’nde jet hızıyla terfi etmeye hazırlanıyor. Daha önce imamlıktan istifa ederek Secaattin Gonca döneminde Zonguldak Belediyesi’ne kurumlar arası geçiş yapan ve son olarak 3 ay önce Zonguldak Devlet Hastanesi’ne naklini aldıran Çetin’in, hastanede 3 müdür yardımcısı olmasına rağmen müdür yardımcılığı görevine getirilmesi için gerekli yazışmalar yapıldı.

 

VALİ ONAYLAYACAK MI?

 

Zonguldak Devlet Hastanesi’nde personel fazlalığı gerekçesiyle birçok çalışan başka kurumlara gönderilirken, imamlıktan gelen birisinin 4’üncü müdür yardımcısı olarak bu göreve atanmak istenmesi, hastane personeli arasında da çalışma barışını bozdu. Halkın Sesi soruyor: Bu kurumda yıllarca görev yapmış, liyakat sahibi birçok kişi varken Şevki Çetin sadece imam kökenli olduğu için mi bu göreve getirilmek isteniyor? İl Sağlık Müdürü Murat İlikhan ve Vali Erdal Ata, bu atamaya onay verecek mi? Çetin’in bu göreve getirilmesi için Başhekim’e baskı yapıldığı doğru mu?

Kaynak:Halkın Sesi



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!