Zonguldak Merkez

BOSTANCI'DAN ZAMAN VE CİHAN'A ZİYARET

BOSTANCI'DAN ZAMAN VE CİHAN'A ZİYARET

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Devlet Hastanesi çalışanları tarafından kurulan Vefa Derneği kurucu Başkanı Abdullah Bostancı, Zaman Gazetesi Ereğli Temsilcisi Fikret Altıalay’ı ve Cihan Haber Ajansı Ereğli Muhabiri Sinan Kabatepe’ yi ziyaret etti.

Ereğlİ Devlet Hastanesinde yeni kurulan Vefa Derneği’ nin kurucu başkanı Abdullah Bostancı, Zaman Gazetesi Ereğli Temsilcisi Fikret Altıalay’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Ereğli Vefa Derneği Başkanı Abdullah Bostancı “ Ereğli’ de Devlet ve Sigorta hastanelerinin birleşmesi ile birlikte çalışan sayımız toplam bin kişi oldu. Bu arkadaşlarımızın sosyal aktivite içinde olabilmeleri için bir dernek çatısı altında toplanmayı uygun gördük. Kurulma çalışmalarımız ve alt yapı çalışmalarımızın sonrasında ziyaretlerimize başladık. Kısa zaman içinde de faaliyetlerimize başlayacağız” dedi.

Ereğli Zaman Gazetesi Temsilcisi Fikret Altıalay’ da Bostancı’nın ziyaretinden dolayı memnun olduğunu ve çalışmalarında da başarılar dilediğini kaydetti.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!