Alaplı

ÇEVRE KORUMA DERNEĞİNDE MÜFTÜ MEHMET BEKTAŞ A ZİYARET

ÇEVRE KORUMA DERNEĞİNDE MÜFTÜ MEHMET BEKTAŞ A ZİYARET

 
HABER - www.posta67. Alaplı ilçe Müftüsü  Mehmet Bektaş ile bir süre sohbet eden çevre derneği yönetimi ilçemizde göreve başlıyan müftümüze hoş geldin demek ilçemizde çevre ile ilgili konularda görüş alışverişi yapmak,din görevlilerimizin çevreye duyarlılıklarından dolayı teşekkür etmeye geldik dedi.
Türkyılmaz İlçemizde görev yapan Din görevlilerinin aylık toplantılarında 45 dakikalık bir zaman bizlere verilerek çevre ile ilgili sunum yapmak üzere sayın müftümüzden yardımcı olmasını istedik, sayın müftümüz  çok memnun oldu en kısa zamanda ortak bir plan yapıp ilk toplantıda sunum yapmak üzere görüş birliğine vardık dedi.
İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş’da çevre derneğinin ziyaretinden memnun olduğunu  din görevlileri olarak bizim üstümüze düşen ne gibi görev olursa yardımcı olmaya hazırız dedi.Müftü Bektaş Dinimizde temizlik başta gelen kurallardan birisi  temizlik imandan diyoruz  onun için temizliğe çok önem vermeliyiz dedi.İlçe müftülüğü olarak çevre derneğinizin her türlü etkinliğine destek veririz zaten din görevlilerimiz bu konuda tüm sohbetlerinde yer veriyorlar ve veriyoruz dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!