Çaycuma

Çaycuma BEÜ’de 659 Öğrenci Mezun Oldu

Çaycuma BEÜ’de 659 Öğrenci Mezun Oldu

BEÜ Çaycuma Meslek Yüksek Okulu şehir stadında mezuniyet törenini gerçekleştirerek 659 öğrenciyi mezun etti. 

Mezuniyet törenine; Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökce, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Rektör Yardımcıları, Çaycuma Meslek Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir, daire müdürleri, siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademik personel ve öğrencilerin aileleri katıldı.

BEÜ Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer yaptığı konuşmada, 2015- 2016 eğitim öğretim yılında Çaycuma MYO’lardan 659 öğrencinin mezun olduğunu söyledi. Eğitim kapasitesini artırmak için sürekli çalıştıklarını belirten Özer; “Bülent Ecevit Üniversitesi olarak sorumluluklarımızın farkındayız. Sorumluluklarımızı yerine getirmek ve hedeflerimize ulaşmak için akademik ve idari personelimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Daha etkin olarak bilgi üretimi ve aktarımı faaliyetlerinde bulunan, ulusal ve uluslararası ölçekte daha fazla ortak projeler üreten, daha fazla araştırma ve yayına imza atan, akademik dünya çalışmaları ile adından söz ettiren, topluma yönelik ürettiği hizmetin kalite, kapasite ve çeşitliliğini her geçen gün artıran üniversite olma yönünde hızla ilerliyoruz. Yine Çaycuma Kampusumuz de 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı itibariyle Gıda Mühendisliği bölümü öğrencileri eğitime başlamıştır. Yeni kurduğumuz Çaycuma Sivil Havacılık Yüksekokulunu aktif hale getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu süreçte bizlere yardımcı olan Çaycuma Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay’a, Ali Osman Odabaş’a, Çaycuma Yüksek Öğretim Kurumları Destekleme Derneğinin değerli başkanına ve tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Rektör Prof. Dr. Özer’in konuşmasından geçirdiği trafik kazası nedeniyle 26 Şubat 2015 tarihinde hayatını kaybeden Çaycuma Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı İ.Ö. öğrencisi Sibel Bozkuş'un ailesine temsili olarak BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer tarafından diploma takdim edildi. 

Mezun olmaya hak kazanan 659 öğrenci Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Rektör Yardımcıları ve öğretim elemanlarını eşliğinde keplerini havaya atarak mezun olmanın mutluluğunu aileleri ile paylaştı.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!