Karadeniz Ereğli

SEVENLERİ HASTANEYE KOŞTU

SEVENLERİ HASTANEYE KOŞTU

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) meydana gelen iş kazasında yaşamını yitiren işçi Cemil Üstünel’in vefatını duyan mesai arkadaşları ile sendika yöneticileri, hastane önünde bekleyişe geçti.
Türk Metal Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş da, olayı duymasının ardından Ankara’dan sosyal paylaşım sitesinde rahmet ve başsağlığı dileğinde bulundu.
Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan, şube yöneticileri ile kalabalık işçi grubu, merhumun bulunduğu Özel Echomar Hastanesi’nin önüne gelerek, umutsuz bekleyişlerini sürdürdü.
ODABAŞ MESAJ YAZDI
Diğer yandan, Türk Metal Genel Başkan Yardımcısı Odabaş, da mesajında şunları kaydetti:
“Erdemir çalışanı kardeşimiz Cemil Üstünel'in geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybetmiş olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendim. Cemil kardeşime Allahtan rahmet, ailesi ve tüm dostlarına sabırlar diliyorum.”
ERCAN'IN MESAJI
Öte yandan, Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan da mesajında şöyle dedi:
"Erdemir 1.Sıcak Haddehane Müdürlüğü Mekanik Bakım çalışanı kardeşimiz Cemil Üstünel'i bugün 16/24 vardiyasında geçirdiği iş kazası sonucu malesef kaybettik.
Kelimelerin sözcüklerin hiç bir anlamının kalmadığı anlardan birindeyiz. Mübarek Ramazan Ayının ilk günü gerçekleşen elim kazanın son olması ve Emeği için Ekmek Mücadelesinde hiç bir kardeşimizin burnu kanamaması ümidiyle, Emekçi kardeşimize Allahtan rahmet,kederli ailesi ve dostlarına sabırlar dilerim.
Kabrin nurlarla dolsun,mekanın cennet olsun kardeşim."

Merhum Üstünel evli ve 1 kız 3 çocuk babasıydı. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!