Karadeniz Ereğli

1 TEMMUZDAN İTİBAREN HALK OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ

1 TEMMUZDAN İTİBAREN HALK OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ

Halk iftarları sofrasında 65 yaş üstü vatandaşları, Huzurevi sakinlerini ve Emekliler Derneği yöneticilerini ağırlayan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 1 Temmuzdan itibaren yaşlı ve engellilerin Halk Otobüslerinden ücretsiz faydalanabileceği müjdesini verdi.
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Yaşlılar ve Gençler evinde gerçekleştirilen  Halk iftarları sofrasında 65 yaş üstü vatandaşları, Huzurevi sakinlerini ve Emekliler Derneği yöneticilerini ağırladı.
1 TEMMUZDAN İTİBAREN ÜCRETSİZ
Eşi Sevim Uysal ile birlikte masaları gezerek katılımcıların Ramazan Ayını tebrik eden Başkan Hüseyin Uysal, iftardan önce yaptığı konuşmada yaşlı ve engellileri sevindirecek bir müjde verdi.
65 yaş üstü ile yüzde 40 ve üzeri raporu bulunan engellilerin, ücretsiz ulaşım sağlayacaklarını açıklayan başkan Uysal; “Bu akşam burada engelliler, 65 yaş üstü arkadaşlarla birlikte olmamızı anlamlandırmak istedik. Bugünden sonra, 65 yaş üzeri ve yüzde 40 üzeri engelli vatandaşlarımız halk otobüsleri tarafından ücretsiz olarak taşınacaklar. Bu müjdeyi vermek için buradayız. Bu uygulama, 1 Temmuz’da başlayacak. Bugünden itibaren, emekli ve fiziksel engelli derneklerimiz Çilek Halk Otobüsleri’ne müracaatlarını yapacaklar. Elektronik kartlar hazırlanacak ve 1 Temmuz’dan itibaren uygulamaya geçeceğiz. Şimdiden hayırlı olsun, bu bir ‘bayram müjdesi’ olsun. Böylelikle verdiğimiz sözümüzü tutmuş olduk” dedi.

Başkan Uysal’ın bu açıklaması, katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. İftara, Belediye Başkan Yardımcıları, CHP ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, Emekliler derneği yöneticileri, 65 yaş üstü vatandaşlar, engelliler ve aileleri katıldı. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!