Karadeniz Ereğli

GELENEKSEL ÖZERLER ISUZU İFTARINA YOĞUN İLGİ

GELENEKSEL ÖZERLER ISUZU İFTARINA YOĞUN İLGİ

Kdz. Ereğli ve Alaplı’da faaliyet gösteren Özerler Grup, otomotiv bayiliklerinden ISUZU,  dostlarını bir araya getiren geleneksel iftar daveti düzenledi.
Kdz. Ereğli Ve Alaplı’da ISUZU araçları dostlarını bir araya getiren geleneksel iftar daveti ne katılım yoğundu.
25 Haziran Cumartesi günü Gülüç Ahos Hotel’de düzenlenen iftar davetinde; Aynı zamanda Karadeniz Ereğli TSO Meclis Başkanı da olan Özerler grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yazıcı ev sahipliği yaparken, davete; Özerler Grup Onursal Başkanı Özer Yazıcı, TSO Önceki dönem Meclis Başkanı Zeki Us, Ereğli ve Alaplı iş dünyasından tanınmış isimler, Özerler petrol ve Otomotiv şirketleri yönetici ve çalışanları ile ISUZU araçların sahip ve şoförleri katıldılar.
ARAÇLAR DA TANITILDI
Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar daveti, oruçların açılması ve çay sohbet ile devam etti. Özerler ISUZU Satış Müdürü Tezcan Kaya katılımcılara otel çıkışında ISUZU araçlarının yeni modellerini tanıtıp özellikleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Ereğli TSO Meclis Başkanı da olan Özerler grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yazıcı iftarda gazetecilere yaptığı açıklamada; “Geleneksel hale getirdiğimiz ISUZU iftar davetlerinin bir yenisini daha gerçekleştirdik. Katılımcılara teşekkür ediyorum. İftarımıza katılanlardan Allah razı olsun. İnşallah bu iftar geleneği ünümüzdeki yıllarda da devam edecektir. Bu iftar programının hem kaynaşmamıza hemde paylaşma kültürümüze katkı sağlayacağını düşünerek gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile herkesin bin aydan daha değerli Kadir gecesini ve Ramazan bayramını tebrik ediyorum” dedi. Topluluk, 2017 iftarında buluşmak üzere Yazıcı ailesine teşekkür ederek ayrıldı. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!