Karadeniz Ereğli

YARALAMALI KAZA DA ALKOLLÜ 5 KİŞİ GAZETECİLERE SALDIRDI

YARALAMALI KAZA DA ALKOLLÜ 5 KİŞİ GAZETECİLERE SALDIRDI

 
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır 4 kişi yaralandı. Yaralıların hastaneye kaldırıldığı sırada olay yerine gelerek yakınının kaza yaptığını zanneden alkollü sürücü ve yanında ki 3 kişi görüntü alan basın mensuplarına tekme tokat saldırdı.
 
Kaza saat 23.30 sularında Kışla kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Gülüç istikametinden Ereğli istikametine giden Erhan Andiç'in (24) kullandığı 67 TL 898 plakalı otomobil ile Gökhan Aksoy'un (37) kullandığı 67 LZ 069 plakalı hafif ticari kamyonet Kışla kavşağında çarpıştı. Kazada sürücüler Erhan Andiç ve yanında ki akrabası Burak Andiç (22) ile kamyonet sürücüsü Gökhan Aksoy ile eşi Tuğçe Aksoy (35) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet ve özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan sürücü Erhan Andiç'in kafasına aldığı darbe ile ağır yaralandığı ve bilinç kaybı yaşadığı diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ VE 3 ARKADAŞI GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİLERE SALDIRDI
 
Polisin kaza ile ilgili olarak yaptığı çalışma sırasında olay yerine gelen 34 UZ 0148 plakalı otomobil sürücüsü Ferdi Demir, kazada yakınının olabileceği için geldiğini söylediği polisten bilgi almaya çalıştı. Sürücünün alkollü olduğunu fark eden trafik polisi, sürücü Ferdi Demirci'^den ehliyetini ve evraklarını vermesini istedi. Ehliyet ve evrakları ibraz edemeyen sürücü Ferdi Demir ile birlikte gelen Yetiş Demirci, Ercan Demirci ve Sinan Kuru kendilerini bırakması konusunda polisle tartışma yaşamaya başladı. Bu sırada gazetecilerin görüntü aldığını fark eden Yetiş Demirci'nin 'Çek çek iyi çek' diyerek tepki göstermesi üzerine Ercan Demirci İhlas Haber Ajansı Muhabiri Vedat Kılıç ve Cihan Haber Ajansı muhabiri Sinan Kabatepe' ye saldırdı. Ercan Demirci ile birlikte gazetecilere tekme tokat saldıran Ferdi Demir, Yetiş Demirci ve Sinan Kuru, polisin biber gazlı müdahalesi ile durduruldu.
 
GAZETECİLERİ VE POLİSLERİ TEHDİT ETTİLER
 
Biber gazının etkisi ile dağılan saldırganlardan Ercan Demirci Polislere ve gazetecilere küfür ve tehditler savurdu. Kendisinin kalp hastası olduğunu ve polislerin kendisine dokunamayacağını iddia ederek '“2 dakikan kaldı. 2 dakika sonra burada neler oluyor seyret. Hepinizi yakacağım” sözleri ile tehditlerine devam eden Ercan Demirci polis tarafından gözaltına alındı. Olay yerine çok sayıda polis memurunu sevk edilirken, gazetecilere saldıran Yetiş Demirci, Ferdi Demir ve Sinan Kuru' da gazetecilerin şikayetçi olmaları üzerine karakola götürüldü.
Doktor raporu için hastaneye götürülen sürücü Ferdi Demir'in yapılan kontrollerinde 137 promil alkollü, ehliyetsiz ve aracının ruhsatsız olduğu öğrenildi. Otomobil muayenesi olmaması nedeniyle trafikten men edilirken, sürücü ferdi Demir' e yaklaşık 4 bin 500 lira ceza kesildiği öğrenildi. Karakolda ifadeleri alınan 4 kişi daha sonra serbest bırakıldı. Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.
Kaynak: Sinan Kabatepe

    



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!