Karadeniz Ereğli

EREĞLİ’YE HİZMET İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

EREĞLİ’YE HİZMET İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

 Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ‘Her mahalleye eşit hizmet’ sloganıyla başlattığı çalışmaları, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde sürdürmeye devam ediyor.

Başkan Uysal, dün gün içerisinde belediyedeki mesainin bitmesinin ardından akşamda ilçedeki mahalle muhtarlarıyla başkanlıkta toplanarak geçe geç saatlere kadar görüşme yaptı.

Başkan Uysal, mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı; “31 mahallemizin muhtarıyla bir araya geldik. Şehrimizi ve mahallelerimizi konuştuk. Uzun bir toplantı oldu. 'Her mahallemize eşit hizmet' sloganıyla birlikte çözülemeyecek hiç bir sorun olmadığı konusunda fikir birliği içindeyiz. Gecenin bu saatinde katılımlarından dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”

31 mahalle muhtarından 27 mahallenin muhtarı toplantıda hazır bulunurken, Kepez Mahalle Muhtarı Baki Karaarslan, Kavaklık Mahalle Muhtarı Nazif Kaplan, Sarıkorkmaz Mahalle Muhtarı Ali Kocatürk ve Bağlık Mahalle Muhtarı Muhsin Aydın, mazeretleri nedeniyle toplantıya katılamadı.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!