Karadeniz Ereğli

EREĞLİ BELEDİYESPOR LİDERİ DE DEVİRDİ : 1-0

EREĞLİ BELEDİYESPOR LİDERİ DE DEVİRDİ : 1-0

 BAL Ligi 11.grup’ta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyspor, sahasında konuk ettiği yenilgisiz lider Modafen’i 1-0 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı.

Beyçayırı Stadı’nda oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada ilk gol sesi 45+2. dakikada geldi. Bu dakikada geçen hafta deplasmanda oynanan Pursaklar maçında 90+2 ‘de galibiyet golünü atan  Eray Özer’in golü ile öne geçen Kdz. Ereğli Belediyespor  soyunma odasına bu golün morali ile gitti.

Maçın 2. yarısı büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılaşmanın sonuna 6 dakika ilave edilirken, 90+1. dakikada maçın Kocaeli bölgesinden olan hakemi Özcan Kılıçkeser’in  Modafen lehine verdiği tartışmalı  penaltı adeta şok yaşattı.. Hakem kararıyla tansiyonun yükseldiği dakikada, Modafen’li Bello topu üsten dışarı attı.

Kdz. Ereğli Belediyespor, karşılaşmayı 1-0 kazanarak üst üste 3. galibiyetini alarak puanını 12’ye çıkardı. Karşılaşmayı izleyen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile Yönetim Kurulu Üyeleri, maç sonrası sahaya inerek oyuncuları kutladı.

Kdz.Ereğli Belediyespor 9.haftada Eskişehir deplasmanında Eskişehir Kurtuluşspor’a konuk olacak.





Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!