Zonguldak Merkez

REFERANDUM ZİYARETLERİ BAŞLADI

REFERANDUM ZİYARETLERİ BAŞLADI

Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve Medya Tanıtım ve İl Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, Alaplı Ak Parti Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Yaman, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan Akman ve beraberindeki heyet Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu,

Alaplı Esnaf ve  Sanatkârlar odası, Alaplı Ziraat Odası,ve Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

 

 

Referandum hazırlıkları kapsamında Alaplı ve köylerinde ziyaret çalışmaları yürüttüklerini anlatan Çaturoğlu,  halk oylaması öncesi kamuoyu desteğini artırmak amacıyla hazırlanan Anayasa Değişiklik Paketi'nde yer alan tüm maddelerin detaylarıyla anlatıldığı kitapçıkları dağıttıklarını belirtti.

 

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimanoğlu’na, Anayasa değişikliği ile ilgili 40 soru 40 cevap kitapçığını hediye eden Çaturoğlu "Ziyaret ettiğimiz her yerde, bulunduğumuz her ortamda çok iyi karşılanıyoruz. Soru ve cevaplarıyla hazırlanmış anayasanın değişecek maddelerinin yer aldığı kitapçıklarımız hediye ediyoruz. Ayrıca sohbet ederek, referandumda neden 'Evet' oyu verilmesi gerektiğini detaylarıyla anlatıyoruz. Merak edilen soruları cevaplıyor, bazı kimselerin de çeşitli endişelerini gidermeye çalışıyoruz. Genel olarak beklediğimiz ilginin fazlasını bulduk. İnşallah 12 Eylül'de halkımızın da büyük katılımı ve desteğiyle değişiklik paketi kabul edilir" dedi.

 
 
 
Çaturoğlu, muhalefetin de referanduma mantıklı bir 'Hayır' gerekçesi olmadığını ifade etti.

Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’da AK Partili yöneticilere referandum çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra oda başkanları ziyaret edilerek referandum çalışmaları anlatıldı.

Oda başkanları Ak parti heyetini sıcak bir ilgi ile karşılayarak ziyaretten doydukları memnuniyeti dile getirdiler.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!