Zonguldak Merkez

TÜRKMEN DESTEK SÖZÜ VERDİ

TÜRKMEN  DESTEK SÖZÜ VERDİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Alaplı’nın dünyaya tanıtılmasında önemli katkı sağlayan Geleneksel Alaplı Yağlı Güreşlerinin tekrar yapılmasını istediğini belirtti.

Türkmen, Türkiye’de Yağlı güreş denildiğinde Alaplı yağlı Güreşlerinin ilk beş içinde olduğunu ve bu geleneğin devam etmesi gerektiğini söyledi.

Türkmen “ Türkiye’de ve Dünya’da Alaplı Yağlı Güreşleri bir marka olmuştu. 2009 Yılındaki ekonomik kriz sebebiyle Türkiye’de bazı yerlerde olduğu gibi Alaplı’da da yağlı güreşler yapılamadı. Ama bu gelenektir. Bu yıl yapmayı düşündüğünüz 25. Alaplı Yağlı Güreşlerinde sonuna kadar yanınızdayım. Alaplı’da yapılacak tüm olumlu düşünceler ve fikirler için ben şimdiden EVET diyorum. Sizde 12 Eylül 2010 da yapılacak Referandumda EVET diyeceğinize inanıyorum. Alaplı’nın menfaatleri için parti gözetmeden her zaman yanında olacağız. Geçmişte Alaplı’ya birçok devlet yatırımı yapıldı bundan sonrada ihtiyaca göre devletin eli Alaplı’nın yanında olacaktır” dedi.

 
 
 
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’da,  Türkmen’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Çimenoğlu “Sayın Vekilimiz Polat Türkmen’in ziyareti bizi son derece memnun etmiştir. Önümüzde geçen yıl yapamadığımız geleneksel Alaplı Yağlı Güreşleri var. Bununla ilgili her konuda yanımızda olacağını söylemesi bizi onurlandırmıştır. Ayrıca Alaplı’nın diğer sorunları ile ilgili zaten kendilerine ve diğer bölge milletvekillerimize dosyalar sunmuştuk. Bizlere yardımcı olacaklarını belirttiler. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!