Alaplı

ERDOĞAN AİLESİ, KIZLARI SİNEM’İN DÜĞÜNÜNE DAVET EDİYOR.

ERDOĞAN AİLESİ,  KIZLARI SİNEM’İN DÜĞÜNÜNE DAVET EDİYOR.

 Alaplı’da eski ANAP İlçe Başkanı İrfan Erdoğan’ın oğlu, Alaplı eski Belediye meclis üyesi, Belediye Başkan vekili ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Emrullah Erdoğan’ın kardeşi Hayrullah Erdoğan kızı Sinem’i,  Yasin Bakan ile evlendiriyor.

Sinem& Yasin çiftinin düğün etkinliği, 5 Mayıs 2017 Cuma günü saat: 19.00’da Alaplı Çalışkanlar Düğün Salonunda kına etkinliği ile başlayacak.  Düğün törenleri; 6 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat:19.00- 23.00 saatleri arasında Alaplı Çalışkanlar Düğün salonunda devam edecektir. 14 Mayıs 2017 Pazar günü saat: 17.45’de Kartla Bülent Ecevit Nikah salonunda gerçekleşecek nikah ile sona erecektir.

Sinem& Yasin çifti dağıttıkları düğün davetiyelerinde, “Ömür boyu bir beraberliğe “EVET” derken siz değerli dostlarımızı da aramızda görmekten onur duyarız” diyerek tüm eş, dost, akraba ve sevdiklerini; kına, düğün ve nikah törenlerine davet ediyorlar.

Posta67 Gazetesi ailesi olarak ERDOĞAN ve BAKAN Ailelerine hayırlı olsun der, genç çiftler Sinem& Yasin’e bir ömür boyu mutluluklar temenni ederiz. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!