Karadeniz Ereğli

“GÜLÜÇ, ZONGULDAK'IN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”

“GÜLÜÇ, ZONGULDAK'IN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”

 Gökhan Demirtaş’ın kaptan koltuğundaki Gülüç Belediyesi ve belediye meclisinin uyumlu çalışmaları bölge belediyelerine örnek olurken,  belediye ekipleri tarafından yeni düzenlenen sahil şeridi göz kamaştırıyor. Gülüç halkının yıllardır hasretini kurduğu Gülüç Sahil projesinin son etabına gelindi. 

“20 YILDIR SÖZ VERENLER BİR TUĞLA BİLE KOYMADI”

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, 20 yıldır her seçim döneminde söz verilmesine rağmen bir tuğla dahi koyulmayan sahil projesinin hayata geçirmenin onurunu yaşadığını belirterek; “Yıllardır her seçim döneminde vaat edilmesine rağman hayata geçirilemeyen projeye başlamanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum. Göreve geldiğimizde ilk olarak Gülüç Sahil Projesini gündemimize aldık. 2015 yılının ikinci yarısında ilk kazmayı vurduk. Gülüç deresi boyunca sahil şeridini bölgemizin cazibe merkezi yapmak için tüm ekiplerimiz sürekli çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce dere boyunca çalılık olmuş alanları temizleyerek betonlama yaptık. Vatandaşlarımızın yürüyüş alanı olarak kullanacakları bin 100 metre uzunluğunda 8 metre genişliğinde kauçuk kaplama yürüyüş yolu, karo parke yol,süs ağaçları, çevre düzenleme işlemleri, aydınlatma işleri ve korkulukların montajını tamamladık. Ayrıca ikinci etap çalışmaları kapsamında mevcut yaptığımız gezinti alanının altında ikinci bir gezinti alanı ile dere içersine iki adet adacık yapıyoruz” dedi.

“ İNSANIMIZ SAHİLDE RAHAT BİR NEFES ALACAK”

 Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gülüç’te doğup büyüdüğünü, beldeye aşık bir insan olduğunu söyleyerek ; “Doğup büyüdüğüm bu şehirde herkes gibi  Gülüç Deresi kenarına bir sahil şeridinin yapılması, burada gezinti alanları, oturma yerleri, çocuk parkları, spor alanları, çay bahçelerinin de olması benimde hayalimdi. 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi de halkıma bu projeyi  hayata geçireceğimin sözünü vermiştim. Göreve geldiğimiz günden itibaren üzerinde titizlikle durduğumuz öncelikli proje budur. 2015’ta ilk kazmayı vurduk, 2016 yılı içinde betonlama ve diğer işlemleri tamamladık. Şimdi, yeni düzenlenen sahil şeridine kurulacak olan çocuk parkının kurulum işlemlerine başladık” dedi.

“ZONGULDAK’IN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”

Demirtaş açıklamasını şöyle sonlandırdı, "Zonguldak'ın parlayan yıldız olacak olan, Gülüç Beldemizin her mahallesinde çalışmalarımız bütün hızıyla devam etmektedir. Gülüç'te hizmet bağlamında neredeyse girmediğimiz mahalle kalmadı. Amacımız Gülüç halkının modern yaşam koşularında, hayatlarını sürdürebilmelerini sağlamak. İnsanlarımız büyük modern kentlerin sahip olduğu hayat standartlarında yaşatmak. Büyük şehirde ne varsa, Gülüç'te de o olacak. Tabi Burada çocuklarımızı da unutmadık, göreve geldiğimizde, Gülüç'te bir tane bile çocuk parkı yoktu. Buradan Çocuklarımıza bir müjde vermek istiyorum, onlar için Batı Karadeniz Bölgemizin en büyük çocuk parklarından birini inşa ediyoruz. Çocuk Parkımız, Gülüç Halkına ve yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımıza hayırlı olsun" dedi. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!