Alaplı

ALAPLI MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNLARINI AĞIRLADI

ALAPLI MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNLARINI AĞIRLADI

 Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) mezunları, düzenlenen pilav günü etkinliğinde bir araya geldi.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) mezunları 2. Geleneksel pilav günü etkinliğinde 200 eski öğrenci bir araya geldi. Okulun bahçesinde bir araya gelen eski mezun öğrenciler, öğrenci olarak geçirdikleri o yılları yediden hatırladılar. 2002-2004 yılları arasında Metalürji Malzeme Bölümünü okuyup mezun olan Ali Rıza Çalış, okulun eski görüntüsü ile şimdiki görüntüsü arasında çok büyük değişim ve farklılık olduğunu belirtti. Şu anda eğitim ve öğretim gören Alaplı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin çok şanslı olduğunu ifade eden Çalış; “İki yıl okuduğum bu okulda çok güzel anılarımızla mezun olduk. Çok değerli hocalarımız sayesinde bilgi ve birikimle Ankara’ya döndük. Okumuzdan aldığımız diploma sayesinde de çalışma hayatımıza devam ediyoruz. Gözlerime inanamadım. Okulumuz 13 yılda çok büyük değişim geçirmiş. Spor alanları, okulun iç ve dış görüntüsü,  modern laboratuarlara kavuşmuş, yemekhanesi, kantini ve sosyal alanları mükemmel olmuş. İnsanın yeniden burada okuyası geliyor. Okul Müdürü Rıfkı Henden ve Rektör Mahmut Özer ile birlikte sanki sihirli bir el değerek çok güzel bir kampus haline gelmiş. Eski bir öğrenci olarak emeği geçen kim varsa hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

BEÜ Alaplı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, etkinlikte yaptığı konuşmada, dernek kurarak mezunların, birlik beraberlik içinde olmalarını istediğini söyledi. Okullarından mezun olanları Alaplı Meslek Yüksek Okulu Mezunlarını Derneği çatısı altında toplamak istediklerini ifade eden Henden, şunları kaydetti:  "Tüzüğünü hazırladık. Ben diyorum ki her programda arkadaşlarımız burada görev alırlarsa daha görkemli bir buluşma olur. İstiyorum ki mezunlarımız Türkiye genelinde birlik beraberlik içinde olsun. Birbirlerine destek olsunlar iletişim kursunlar. Onun için bir dernek altında birleşelim."



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!